• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τσιάρας για αγρότες: Ανοιχτό κάλεσμα για διάλογο - Τι είπε για τη συνάντηση με βουλευτές της ΝΔΠώς ο Τραμπ μπορεί να «τινάξει στον αέρα» τη συμφωνία Netflix-Warner Bros.Μεγάλη φωτιά σε αγορά στην Αγία Πετρούπολη: Τουλάχιστον ένας νεκρός - Οι πρώτες εικόνεςΗ υπόθεση του «Δότη 7069»: Πώς οι έλεγχοι δεν έπιασαν τον δωρητή σπέρματος με το «γονίδιο του καρκίνου»
δημοφιλές τώρα: Δημοσκόπηση Interview: Στο 30,8% η ΝΔ - Στο πλευρό των αγροτών το 76% των ερωτηθέντων
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   24.03.2021 16:07
Newsroom
Newsroom

25η Μαρτίου 1821: Στην Αθήνα ο Μιχαήλ Μισούστιν για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Πάτησε Ελλάδα ο Μιχαήλ Μισούστιν προκειμένου να παραβρεθεί στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από το 1821

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Copyright: Intime
Copyright: Intime

Έφτασε στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την 25η Μαρτίου του 1821 και την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρωθυπουργό της Ρωσίας προσγειώθηκε στις 14:00 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τον υποδέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ άγημα απέδωσε του τιμές.

Αργότερα και συγκεκριμένα στις 18:15 και αφού ο Ρώσος πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα μεταβεί στο νέο συγκρότημα της Εθνικής Πινακοθήκης. Μαζί με όλους τους προσκεκλημένους θα τον υποδεχθούν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Άγιο Όρος: Ανεπίσημη επίσκεψη του Ρώσου πρωθυπουργού για δύο ημέρες

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ξενάγηση των προσκεκλημένων στην Πινακοθήκη, τμηματικά και με τήρηση των υγειονομικών κανόνων για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Στις 20:30 είναι προγραμματισμένο το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο του οποίου θα υπάρξει προσφώνηση από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και αντιφωνήσεις των υψηλών προσκεκλημένων, ενώ την Πέμπτη 25 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη τελετή κατάθεσης στεφάνων στις 09:20 στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στη συνέχεια στις 10.00 θα ακολουθήσει η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και υψηλών προσκεκλημένων. Ο Ρώσος πρωθυπουργός θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Πέμπτη, στις 11:30, για τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Θετικός στον κορονοϊό ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν

Διαβάστε ακόμη

Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις

Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020

Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Μιχαήλ Μισούστιν
  • 1821
  • 25η Μαρτίου
  • Επανάσταση 1821
  • Ρωσία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr