25η Μαρτίου 1821 - Μακρόν: Θα είμαστε στο πλευρό σας όταν υπάρχει απειλή
Το μήνυμα του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν για την 25η Μαρτίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Mήνυμα στήριξης στην Ελλάδα έστειλε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν με αφορμή την 25η Μαρτίου και την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. «Θα είμαστε στο πλευρό σας όταν η ιστορία γίνεται άδικη μαζί σας ή όταν υπάρχει απειλή», τόνισε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. «Είμαστε εδώ και θα είμαστε στο πλευρό όταν η ιστορία γίνεται άδικη μαζί σας, όταν η αλληλεγγύη, μερικές φορές μπορεί να απουσιάζει, ή όταν υπάρχει απειλή. Γιατί η δική σας ελευθερία είναι η δική μας», είπε ο Γάλλος πρόεδρος στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου.
Διαβάστε επίσης: 25η Μαρτίου 1821: Μήνυμα Μπάιντεν - Επί των ημερών μου Ελλάδα και ΗΠΑ πιο κοντά από ποτέ
Στο τέλος του μηνύματός του σημείωσε στα ελληνικά: «Η δική σας ελευθερία είναι η δική μας». «Η θέληση της Ελλάδας για ελευθερία υπήρξε και παραμένει σημείο αναφοράς, ένα καθοριστικό σημείο ένα φως για την Ευρώπη», είπε ο Εμανουέλ Μακρόν.
Διαβάστε επίσης: 25η Μαρτίου: Γέμισε με άλογα το Σύνταγμα - Εντυπωσιακές εικόνες
Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



