Η συνάντηση έγινε σε ανταπόκριση της πρόσκλησης που είχε απευθύνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ για τη δημιουργία κοινού μετώπου, απ’ το οποίο «δεν αποκλείεται κανείς».
Βγαίνοντας από τη συνάντηση, ο Πάνος Καμμένος είπε πως έχει τονίσει ότι «οι ΑΝΕΛ θα κάνουν τα πάντα για να μπλοκάρουν τη Συμφωνία των Πρεσπών» και στο πλαίσιο αυτό αποφάσισαν όχι μόνο εκλογική συνεργασία αλλά και στήριξη πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση που ενδέχεται να καταθέσει η ΝΔ, αν αυτή συνδεθεί αποκλειστικά με την επίμαχη Συμφωνία.
Ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά Παναγιώτης (Τάκης) Μπαλτάκος και ο διαγραφείς βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος συγκρότησαν το περασμένο καλοκαίρι κίνηση κατά την ανακοίνωση της οποίας ανέφεραν: «Ανακοινώνουμε την πρόθεση μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας».
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.