Κιλκίς: Επίθεση στο γραφείο τού Στέφανου Παραστατίδη
Οι άγνωστοι, αφού πέταξαν τρικάκια στον χώρο του γραφείου, προπηλάκισαν τον υποψήφιο βουλευτή. Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο γραφείο του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς με το ΚΙΝΑΛ Στέφανου Παραστατίδη εισέβαλε τη Δευτέρα ομάδα ατόμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, οι άγνωστοι, αφού πέταξαν τρικάκια, προπηλάκισαν τον υποψήφιο βουλευτή.
Την επίθεση καταδίκασε με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, κάνοντας λόγο για καταδικαστέες πρακτικές.
«Οι απόλυτα καταδικαστέες πρακτικές που αφορούν επιθέσεις και τραμπουκισμούς κατά πολιτικών στελεχών, γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνες, διολισθαίνουν σε φασιστικές, όταν επεκτείνονται και σε λογικές οικογενειακής ευθύνης», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Όπως αναφέρει το ΚΙΝΑΛ, «η καταδίκη από όλους ανάλογων επιθέσεων κατά του υποψήφιου του Κινήματος Αλλαγής Στέφανου Παραστατίδη, είναι επιβεβλημένη. Οφείλουν όμως όλοι να κατανοήσουν ότι το κλίμα διχασμού και πόλωσης, που από το 2011 καλλιέργησε ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει ως σήμερα με την συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας, μόνο τις ακροδεξιές λογικές εξυπηρετεί.
Έστω και τώρα ο κ. Τσίπρας οφείλει να καταδικάσει ευθέως τις επιθέσεις κατά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2010-2012».
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Εγκεφαλικά νεκρός ο νεαρός που πυροβολήθηκε από αστυνομικούς στο Άργος - Βίντεο από την καταδίωξη
«Δεν είμαστε δικαστήριο ήθους»: Ο εισαγγελέας δεν είδε βιασμό της 19χρονης από τους αστυνομικούς στο ΑΤ Ομόνοιας
Μπορεί όντως ο Τραμπ να αναστείλει εμπορικές σχέσεις με την Ισπανία; Η απάντηση δεν είναι καθόλου απλή
Ναυαγοσώστρια στην Κεφαλονιά έσωσε επτά λουόμενους από πνιγμό - Η δραματική επιχείρηση και τα δάκρυα μητέρας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



