Δήμος Αθηναίων: Δημοσκόπηση «βγάζει» νικητή με διαφορά τον Μπακογιάννη (vids)
Σαρωτικό είναι το προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων (vids)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δημοσκόπηση που διενήργησε για λογαριασμό του Open TV η Alco δείχνει σαφές προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη στην μάχη για τον Δήμο της Αθήνας.
Ο κ. Μπακογιάννης γίνεται αποδέκτης θετικής γνώμης από τους εν δυνάμει ψηφοφόρους στην Αθήνα, ενώ αν πηγαίναμε σε εκλογές την προσεχή Κυριακή, ο Κώστας Μπακογιάννης θα είχε σαφές προβάδισμα νίκης με το ποσοστό του να ξεπερνά το 38%, την ώρα που ο Παύλος Γερουλάνος έρχεται δεύτερος με 11,8%, ενώ ο Νάσος Ηλιούπουλος έρχεται τρίτος με 10,6%.
Στην συσπείρωση των ψηφοφόρων και πάλι ο Μπακογιάννης έχει πολύ μεγάλα ποσοστά, ενώ και στα «δίδυμα», δηλαδή στην ερώτηση ποιον εκ των δύο θα ψήφιζαν και πάλι ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, έχει σαρωτική διαφορά.
Διαβάστε ακόμη
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



