Αλέκος Φλαμπουράρης: Αναρωτιέμαι αν ήθελαν αυτό το αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι (vid)
«Δεν περιμέναμε αυτή τη διαφορά», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και την Έλλη Στάη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σε μια σειρά από παραδοχές για τα αίτια που οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην ήττα στις εκλογές της 26ης Μαΐου, προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και την Ελλη Στάη.
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης «ομολόγησε» πως η κυβέρνηση γνώριζε ότι θα υπήρχε διαφορά στις εκλογές της 26ης Μαΐου αλλά στην κυβέρνηση δεν περίμεναν το μέγεθος της διαφοράς. Επίσης, ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι γνώριζαν ότι λύγισαν οι μικρομεσαίοι, «προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε», εξήγησε «αλλά δεν προλάβαμε να δώσουμε την ανάσα που θέλαμε».
«Δώσαμε μάχη σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Βρεθήκαμε σε μια κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη. Γνωρίζαμε ότι υπάρχει διαφορά, το γνωρίζαμε, όχι όμως τόσο μεγάλη», τόνισε συγκεκριμένα προσθέτοντας ότι «αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία όσο να δούμε τα αίτια».
«Επί της ουσίας εκτιμώ πως αρκετά θετικά πράγματα που έκανε η κυβέρνηση δεν αξιολογήθηκαν τόσο ώστε να μην επέρθει τόση διαφορά και να μην είναι υπέρ της ΝΔ», συμπλήρωσε ο κ. Φλαμπουράρης.
«Αναρωτιέμαι αν ήθελαν αυτό το αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι»
Ακόμη, αφού διαμήνυσε πως πιστεύει στην ανατροπή τονίζοντας πως «οι Ευρωεκλογές είναι σήμα όχι προάγγελος» απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους, θέτοντάς τους ερώτημα και βάζοντας στο τραπέζι της συζήτησης το «αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο».
Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους αναρωτήθηκε «αν έχουν συνειδητοποιήσει πως τα αποτελέσματα οδήγησαν εκεί που οδήγησαν και αν ήταν αυτό που ήθελαν...»
Μίλησε για Αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που πολέμησε την κυβέρνηση κατά τη διακυβέρνησή της και απηύθυνε ερώτημα στους ψηφοφόρους «αν είχαν συνειδητοποιήσει πως αυτό το μέτωπο οδηγεί τη ΝΔ σε πρώτο κόμμα». Ακολούθως επανέλαβε «αν έχουν συνειδητοποιήσει πως τα αποτελέσματα οδήγησαν εκεί που οδήγησαν και αν αυτό ήθελαν...»
Μια συμφωνία ήταν κοντά ώσπου... άρχισε τα posts: Πώς ο Τραμπ έφερε νέα αβεβαιότητα στις διαπραγματεύσεις
«Δεν ισχύουν τα περί κυκλώματος - Ήταν φίλη μου»: Σπάει τη σιωπή του ο 23χρονος φίλος της Μυρτώς
Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Πρόταση απαλλαγής για τον Νίκο Ρωμανό και ακόμα δύο
Πρόστιμο 300 ευρώ σε μουσικούς του δρόμου στη Θεσσαλονίκη, επειδή είχαν μικρόφωνο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



