Μαξίμου: Προχωρούν οι προσλήψεις σε Υγεία και Ασφάλεια
Ποιες κατευθύνσεις δόθηκαν στη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη στην οποία μετείχαν οι υπουργοί κ.κ., Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Βασίλης Κικίλιας, Τάκης Θεοδωρικάκος, Θ. Σκυλακάκης με θέμα τον προγραμματισμό των προσλήψεων στο Δημόσιο εντός του προσεχούς εξαμήνου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου στη σύσκεψη δόθηκαν από τον πρωθυπουργό οι εξής κατευθύνσεις:
- Να προχωρήσουν οι προγραμματισμένες από το ΑΣΕΠ προσλήψεις εντός του 2019 με προτεραιότητα τις 2.450 θέσεις που αφορούν το υπουργείο Υγείας.
- Επιπλέον να δρομολογηθούν άμεσα – και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους – 1.500 προσλήψεις αστυνομικών για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ και την ανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά ο πρωθυπουργός.
Διαβάστε ακόμη
Ταΰγετος: Με φορεία μεταφέρονται στο καταφύγιο δύο από τους ορειβάτες - Διασώθηκαν τέσσερις
Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Λιγοστεύουν οι ελπίδες - Αποχώρησαν οι εθελοντές
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



