• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στο Κάτω Χαλάνδρι: Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα - Μεγάλη κινητοποίηση της ΠυροσβεστικήςΔολοφόνησαν βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς έγινε το φονικόΕκατοντάδες ελλείψεις φαρμάκων σε φαρμακεία και νοσοκομεία - Όλη η λίστα του ΕΟΦΣφοδρές πολιτικές αντιδράσεις στις δηλώσεις Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - «Φοβερό ότι ακούστηκαν αυτά από γιατρό»
δημοφιλές τώρα: Δολοφόνησαν βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   24.07.2019 21:23
Κατερίνα Τζαβάρα
Κατερίνα Τζαβάρα

Στη Δικαιοσύνη επιστρέφουν δικογραφίες για βουλευτές που δεν εξελέγησαν

Στην τακτική Δικαιοσύνη επιστρέφουν και δικογραφίες που αφορούν μηνύσεις σε βάρος πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
copyright: eurokinissi
copyright: eurokinissi

Πίσω στην τακτική Δικαιοσύνη στέλνει η Βουλή δικογραφίες που είχαν διαβιβαστεί αλλά τα πρόσωπα σε βάρος των οποίων στρέφονται, δεν εξελέγησαν βουλευτές την 7η Ιουλίου. Μεταξύ αυτών που παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής είναι η μήνυση του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, σε βάρος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, αλλά και μήνυση της Ντόρας Μπακογιάννη και του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου σε βάρος του κ. Καμμένου.

Στην πραγματικότητα το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος δεν μετείχε στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου λειτούργησε καταλυτικά ώστε να μην υπάρχει πλέον αρμοδιότητα της Βουλής για τις σε βάρος του δικογραφίες. Λεπτομέρεια σημαντική είναι ότι η διαβίβαση των δικογραφιών αυτών είχε γίνει με αίτημα την άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Καμμένου και όχι μέσω του νόμου περί ευθύνης υπουργών. 

Ανάλογη είναι η αιτιολόγηση της επιστροφής στη Δικαιοσύνη της μήνυσης της Ντόρας Μπακογιάννη για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή tweet του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ για την παρουσία της στην ορκωμοσία του Τούρκου προέδρου. Επίσης στην τακτική Δικαιοσύνη επιστρέφουν δικογραφίες που αφορούν μηνύσεις σε βάρος πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε ακόμη

«Καμία αλλαγή στα μέτρα» είπε η κυβέρνηση στους αγρότες - «Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις» απαντούν

Δολοφόνησαν βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς έγινε το φονικό

Εκατοντάδες ελλείψεις φαρμάκων σε φαρμακεία και νοσοκομεία - Όλη η λίστα του ΕΟΦ

Η βολεϊμπολίστρια του Κολεγίου που βαδίζει στα χνάρια του Χαλκ Χόγκαν

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • βουλευτές
  • Δικαιοσύνη
  • Πάνος Καμμένος
  • Νίκος Κοτζιάς
  • Χρυσή Αυγή
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr