Φωτιά τώρα - Εύβοια: Στo Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας ο Στυλιανίδης
O επίτροπος θα επισκεφθεί το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και θα συναντηθεί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται αύριο ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, στις 9 π.μ. ο επίτροπος θα επισκεφθεί το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και θα συναντηθεί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου θα ενημερωθεί για τις προσπάθειες κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στην Εύβοια. Ο επίτροπος, όπως επισημαίνεται, θα ενημερώσει τον υπουργό για την ευρωπαϊκή βοήθεια η οποία αποστέλλεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο του μηχανισμού «rescEU».
«Η ΕΕ κινητοποιεί άμεσα τα επιχειρησιακά μέσα του rescEU μετά την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας από την Ελλάδα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Η Ευρώπη βρίσκεται δίπλα στην Ελλάδα αυτές τις δύσκολες ώρες» τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Στυλιανίδης.
Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



