Ο Καμμένος καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση της Ντόρας Μπακογιάννη
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα καταβάλλει στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας 5.000 ευρώ - Πώς αντέδρασε η ίδια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Πρωτοδικείο Αθηνών καταδίκασε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για συκοφαντική ανάρτησή του εναντίον της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ντόρας Μπακογιάννη.
«Σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη και καταδίκασε τον Πάνο Καμμένο επιβάλλοντάς του πρόστιμο 5000 ευρώ για τη συκοφαντική δήλωσή του εναντίον μου στο twitter», τόνισε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι παρά το ότι ο κ. Καμμένος προσπάθησε για άλλη μια φορά να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ιδιότητα, το δικαστήριο ξεκαθάρισε ότι τέτοιου είδους υβριστικές δηλώσεις δεν καλύπτονται από το νόμο για την ασυλία των βουλευτών. «Για όλους εμάς που χρόνια πιστεύουμε ότι ο νόμος περί ασυλίας πρέπει να καταργηθεί είναι μια μεγάλη δικαίωση», κατέληξε.
Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος είχε γράψει στο Twitter τα εξής:
«Με ομήρους 2 Έλληνες στρατιωτικούς η Ντόρα Χριστοφοράκου-Μαρινάκη πάει να υποβάλει τα σέβη της στο Σουλτάνο, το ΣΚΑΙ-ΧΑΜΠΕΡ λιβανίζει ενώ αποκαλεί προδότη τον Έλληνα πρωθυπουργό που δεν στέλνει ούτε κλητήρα λόγω αιχμαλωσίας 2 αδελφών μας. Η Τούρκικη ηρωίνη πληρώνει…ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!»
Η σημαδιακή 2η μέρα του έτους για τον Μαύρο Καβαλάρη – Το 1924 παραιτήθηκε και το 1945 επανήλθε ως Πρωθυπουργός
Η ντροπή της Ελλάδας: Τα αξιώματα που απήλαυσαν όσοι σχεδίασαν τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια
Τα σενάρια για την τραγωδία στο Κραν Μοντανά, τα αποκαλυπτικά βίντεο και οι συγκλονιστικές μαρτυρίες
Θρήνος για τον Τόμι Λι Τζόουνς: Νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου η 34χρονη κόρη του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




