Στις Νύχτες Πρεμιέρας Τσίπρας και Μπαζιάνα (pics)
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η σύζυγός τους βρέθηκαν στον κινηματογράφο Δαναό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χθες, Δευτέρα βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Μπέττυ Μπαζιάνα παρευρέθησαν στον κινηματογράφο «Δαναό», στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας».
Επέλεξαν να παρακολουθήσουν τη νέα ταινία του καταξιωμένου Άγγλου σκηνοθέτη Ken Loach, γνωστού για τα κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα των ταινιών του. Η ταινία «Sorry, we missed you» παρουσιάζει την εικόνα της σύγχρονης Αγγλίας με φόντο την οικονομική κρίση, το Brexit και τις επισφαλείς σχέσεις εργασίας.
Κατά την άφιξή τους στον κινηματογράφο τους υποδέχτηκαν οι διοργανωτές του φεστιβάλ και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν με την πρωταγωνίστρια της ταινίας Debbie Honeywood.
Διαβάστε ακόμη
Φαρμακοποιός «Χάιζενμπεργκ» στο Χαλάνδρι: Έστησε παράνομο εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων με διεθνή διακίνηση και «χρυσά» κέρδη
Το Ελ Νίνιο ξεκίνησε επισήμως: «Μια θανατηφόρα προειδοποίηση» - Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα
Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία με το Ιράν, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές» - Διαψεύδουν ιρανικές πηγές και Φρουροί της Επανάστασης
Μουντιάλ 2026: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Αζτέκα με λάμψη από Σακίρα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



