Την Τετάρτη η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν
Το τετ α τετ πραγματοποιείται στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
Οριστικοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης η τουρκική πλευρά προχώρησε ξανά σε παραβίαση του ελληνικού FIR. Αυτήν τη φορά δύο τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από Καστελόριζο και Ρω, όπου και αναχαιτίστηκαν από τα ελληνικά αεροσκάφη.
Διαβάστε ακόμη
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση και οι συναντήσεις που δρομολογούνται
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




