Πολάκης: Θα είμαστε μέσα και αν θέλουν ας φέρουν και τη φρουρά
«Δεν αναγνωρίζουμε την χουντοεπιτροπή» τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγα λεπτά μετά την ψήφιση της εξαίρεσής τους από την προανακριτική για τη Novartis ο Παύλος Πολάκης μίλησε σε δημοσιογράφους και τόνισε πως «εμείς [σ.σ. Τζανακόπουλος και ο ίδιος] θα είμαστε εδώ και στην επόμενη συνεδρίαση, θα είμαστε μέσα και αν θέλουν ας φέρουν και τη φρουρά. Δεν αναγνωρίζουμε την χουντοεπιτροπή».
Νωρίτερα υπέρ της εξαίρεσης των δύο βουλευτών τάχθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ, κατά ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, ενώ «παρών» ψήφισε η Ελληνική Λύση. Σημειώνεται πως η συνεδρίαση της επιτροπής ξεκίνησε πολεμικό κλίμα με τον Γιάννη Ραγκούση να κάνει λόγο για «χουντοεπιτροπή».
Διαβάστε ακόμη
Κρήτη: Στο «μικροσκόπιο» ο 37χρονος που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς - Το τηλεφώνημα από την Κύπρο, το «όραμα», το δίκτυο
Η βίαιη αναδιαμόρφωση της Κεντροαριστεράς: Ολοκληρωτική ανατροπή και μάχη ηγεμονίας μέχρις εσχάτων
Ήξεραν τον δράστη, όχι το θύμα: Πώς λύθηκε μυστήριο με αποκεφαλισμένο πτώμα 26 χρόνια μετά
Βίκτορ Ουεμπανιάμα: Ένας «εξωγήινος» που αλλάζει το μπάσκετ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




