Έβρος: Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής επιθεώρησε τις δράσεις Στρατού-Αστυνομίας
Ενημερώθηκε για την πρόοδο υλοποίησης των διαταγών που έχουν εκδοθεί, για την αντιμετώπιση και διαχείριση του μεταναστευτικού - προσφυγικού ζητήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα έργα, τις κοινές δράσεις Στρατού ξηράς και Ελληνικής Αστυνομίας και τις ενέργειες των Αρχών στον Έβρο για την αντιμετώπιση και διαχείριση του μεταναστευτικού - προσφυγικού ζητήματος επιθεώρησε ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής κατά τη διήμερη περιοδεία που πραγματοποίησε στην περιοχή.
Συγκεκριμένα, ο κ. Στεφανής συναντήθηκε με τους διοικητές του Δ΄ Σώματος Στρατού, των ΧΙΙ και ΧVI μηχανοκίνητων μεραρχικών Πεζικού , τους αστυνομικούς διευθυντές των διευθύνσεων Αστυνομίας. Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, καθώς και με τον διοικητή της λιμενικής αρχής Αλεξανδρούπολης, από τους οποίους ενημερώθηκε για την πρόοδο υλοποίησης των διαταγών που έχουν εκδοθεί, για την αντιμετώπιση και διαχείριση του μεταναστευτικού - προσφυγικού ζητήματος.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, κινήθηκε οδικώς στα χερσαία σύνορα κατά μήκος του ποταμού Έβρου στις ζώνες ευθύνης της 3ης - 7ης - 30ης - 31ης - 50ης Μηχανοκίνητων Ταξιαρχιών και της τακτικής διοίκησης του 21ου μηχανοκίνητου συντάγματος Πεζικού πραγματοποιώντας ελέγχους των κοινών δράσεων Στρατού Ξηράς - Ελληνικής Αστυνομίας, των Σημείων Επιτήρησης, καθώς επίσης και των αποτρεπτικών εμποδίων.
Επίσης, επισκέφθηκε το νεοσυσταθέν Ενιαίο Κέντρο Ελέγχου - Επιτήρησης Συνόρων (ΕΚΕΕΣ), στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας, όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία του και τις δυνατότητες επιτήρησης καθώς και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) του Έβρου, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τη διοικητή.
Τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας συνόδευε ο διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.
«Δεν θα ζητήσουμε την άδεια κανενός για το πώς θα εξοπλίζεται η Ελλάδα - Εκλογές την Άνοιξη»: Live η συνέντευξη Μητσοτάκη
Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Τα αναπάντητα ερωτήματα, η έλλειψη «μαύρου κουτιού» και ο μοιραίος ελιγμός
Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Τραπεζίτσα Κόνιτσας: Στη μάχη 150 πυροσβέστες και 15 εναέρια - Ήχησε το 112
Ελλάς, το Μεγαλείο σου: Έδωσαν στο Κέντρο Υγείας της Μάνης ασθενοφόρο 30 ετών, με σχεδόν 1 εκατ. χιλιόμετρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



