Ο Βαρουφάκης προτείνει τη Μάγδα Φύσσα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Τι αναφέρει στο μήνυμά του ο γραμματέας του ΜέΡΑ25🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη Μάγδα Φύσσα, μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, προτείνει το ΜέΡΑ25 για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όπως σημείωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 στο μήνυμα του: «Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μια ευκαιρία – μια ευκαιρία να σηματοδοτήσουμε την απόφασή μας να υπερνικήσουμε τη διχόνοια, τη μισαλλοδοξία, τον αυταρχισμό. Αντί για συστημικό λειτουργό ή παροπλισμένο πολιτικό, που ήταν μέρος του προβλήματος, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητά μας εναντίον κάθε μορφής βίας και εκμετάλλευσης.
Το ΜέΡΑ25 κρίνει πως δεν υπάρχει πρόσωπο που να μπορεί να συμβολίσει καλύτερα την ενότητα που απαιτούν οι καιροί από τη Μάγδα Φύσσα – την γυναίκα που, χωρίς να το επιδιώξει, σήκωσε και σηκώνει μόνη της το βάρος του αγώνα για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, εξελισσόμενη από μητέρα σε πολιτικό πρόσωπο που ενώνει χωρίς να υποκύπτει.
Το ΜέΡΑ25 δεν έχει την κοινοβουλευτική δύναμη που απαιτείται για την προώθηση της υποψηφιότητας της Μάγδας Φύσσα. Αν όμως βουλευτές άλλων κομμάτων συνυπογράψουν την υπερκομματική μας πρόταση, ένα δυνατό μήνυμα στο πλαίσιο της λαϊκής ενότητας και του ανθρωπισμού θα έχει σταλεί».
Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
Τρόμος στην Times Square: Γυναίκα έβγαλε μαχαίρια και επιτέθηκε σε περαστικούς - Μια νεκρή και ένας τραυματίας
Αστυνομικοί μπήκαν σε αυλή, τρόμαξαν από γαϊδουράκι και το εκτέλεσαν εν ψυχρώ - Οργή από την οικογένεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



