Στιγμή αμηχανίας στη Βουλή: Η Ειρήνη Αγαπηδάκη αρνήθηκε να δώσει το χέρι της στον Θάνο Πλεύρη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αίσθηση δημιουργεί ένα περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (04/10) στη Βουλή, ανάμεσα στην αναπληρώτρια υπουργό, Ειρήνη Αγαπηδάκη και τον πρώην υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.
Όλα συνέβησαν όταν, ο Θάνος Πλεύρης πλησίασε την Ειρήνη Αγαπηδάκη και της έδωσε το χέρι, με την αναπληρώτρια υπουργό να μην ανταποκρίνεται στη χειραψία του αλλά να κουνά απλά το κεφάλι της.
Στελέχη της κυβέρνησης παρόντα
Παρόντα στο περιστατικό ήταν πολλά στελέχη της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων οι υφυπουργοί Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Μάλιστα, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισαν την κίνηση της κ. Αγαπηδάκη «απαράδεκτη».
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, πρόσφατα, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα σχετικά με το εμβόλιο της γρίπης.
Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



