Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η... χιπ χοπ ανάρτηση Κασσελάκη
Ο Κασσελάκης παίρνει θέση για τον πόλεμο με... Στίχοιμα και Θηβαίο - Το χιπ χοπ κομμάτι που διάλεξε για να πει «αυτά που νιώθει»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, πήρε θέση για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με ένα τραγούδι των Στίχοιμα σε συνεργασία με τον Χρήστο Θηβαίο, γράφοντας «η πολιτική κρατάει ισορροπίες, η τέχνη ποτέ».
Ο κ. Κασσελάκης κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook το τραγούδι «Άμαχος» και έγραψε τον εξής στίχο: «Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται».
«Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες», προσθέτει.
Η... χιπ χοπ ανάρτηση Κασσελάκη
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




