Λιάνα Κανέλλη: Πώς είναι μετά το ατύχημα στον «τηλεοπτικό αέρα» - «Βλέπω το σοκ στα μάτια της»
Οι δημοσιογράφοι στο στούντιο έσπευσαν να την βοηθήσουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα ατύχημα είχε η Λιάνα Κανέλλη την Κυριακή όταν με αφορμή τις ευρωεκλογές βρέθηκε καλεσμένη στον ΑΝΤ1 για να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις.
Το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day στον Alpha, ενημέρωσε τους τηλεθεατές για την κατάσταση της υγείας της Λιάνας Κανέλλη.
«Είναι καλύτερα η κυρία Κανέλλη, η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη. Πήγε κατευθείαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά το στούντιο.
Ανησύχησαν όλοι και δικαίως, γιατί ξαφνικά σωριάστηκε. Βλέποντας τις αντιδράσεις της κυρίας Βόζενμπεργκ, που προφανώς είδε όλο το σκηνικό να συμβαίνει, βλέπω το σοκ στα μάτια της», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Ο τραυματισμός ο χθεσινός δεν ήταν ότι ήταν ο σοβαρός τραυματισμός, με την έννοια του να τη στείλει στο νοσοκομείο, αλλά έρχεται επιπρόσθετα από μια δύσκολη χρονιά. Είχε μπει στο νοσοκομείο και το πόδι στο οποίο χτύπησε ήταν εγχειρισμένο, είχε κάνει χιαστό» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.
Οι αγρότες απαντούν την Τρίτη στην κυβέρνηση - «Όλη η Ελλάδα θα μιλήσει ως ένα ενιαίο μπλόκο
Η Καρυστιανού προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος - «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
Νικ Ράινερ: Αναζητώντας την προσοχή από δύο διάσημους γονείς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



