Δημήτρης Παπανώτας: Από τις βλέψεις για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ... ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Δημήτρης Παπανώτας είχε δηλώσει ότι σκέφτεται να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο τελικά κατέληξε να ψηφίζει για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Δημήτρης Παπανώτας είχε δηλώσει ότι σκέφτεται να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικά κατέληξε να ψηφίζει για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
«Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού πολίτη»
Ειδικότερα, οι τηλεοπτικές κάμερες τον πέτυχαν έξω από εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ. Ερωτηθείς από δημοσιογράφο γιατί ψήφισε απάντησε ότι το έκανε «γιατί είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού πολίτη».
«Ο στόχος είναι ένας: να δημιουργηθεί ένα προοδευτικό μέτωπο για εναλλακτική στη διακυβέρνηση της χώρας και να τελειώνουμε με τη νεοφιλελεύθερη πολιτική» συμπλήρωσε ο κ. Παπανώτας. Εξηγώντας σε ποιον αποστέλλονται τα μηνύματα είπε «είναι μήνυμα στη ΝΔ ότι υπάρχει εναλλακτική και είναι μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει η φαγωμάρα εκεί μέσα, είχαμε πάλι τρελά στην Κεντρική Επιτροπή, να πάρουν το μήνυμα ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλίες στον προοδευτικό χώρο».
«Δεν πρέπει να υπάρχουν πια διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα δύο κόμματα. Τα δύο κόμματα έχουν μια επιλογή: να συγκυβερνήσουν» υποστήριξε.
Τέλος, σχολίασε και για τον Στέφανο Κασσελάκης και την υποψηφιότητα του λέγοντας «Θέλει πιο ενωτικό τόνο και του τα έχω πει».
Σφοδρή επίθεση Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» - Στέλνει διαπραγματευτές στο Πακιστάν
Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής - Το χρονικό της υπόθεσης
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Ο Μακρόν στην Αθήνα: Ανανεώνεται η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας σε ασφάλεια, άμυνα - Τι θα συζητήσουν με Μητσοτάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



