Το σαρδάμ Κασσελάκη για τον Καμπανέλλη: «Τι είπα ο ηλ@@@ος»
Η άτυχη στιγμή του Κασσελάκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να διαβάσει κάτι από ένα χαρτί στη διάρκεια της ομιλίας του στα νέα γραφεία που θα στεγάσουν το νέο κόμμα και ήρθε ένα σαρδάμ στην αναφορά που πήγε να κάνει στον Ιάκωβο Καμπανέλλη. Στον πρόλογο που έκανε, πιθανότητα για να κάνει κάποια αναφορά σε κάποια ρήση του Καμπανέλλη, τον ανέφερε ως «Καμπανέλλο».
«Συνήθως δε διαβάζω, αλλά θέλω να πω κάτι από τον Ιάκωβο Καμπανέλλο σωστά...». Το κοινό αμέσως του φώναξε το σωστό όνομα, για να επικρίνει τον εαυτό του με έναν παράδοξο τρόπο: «Τι είπα ο ηλ@@@ος, ε... Ιάκωβος Καμπανέλλης».
Πάντως, ακόμη και μετά τη διόρθωση, από το κοινό ακούστηκε το... «δεν πειράζει Στέφανε».
Διαβάστε ακόμη
Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



