Τασούλας σε Γιαννούλη: Και αύριο και μεθαύριο πάλι πρόεδρος της Βουλής θα είμαι
Φουντώνει η ονοματολογία για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Να… τρολάρει επιχείρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, με αφορμή το γεγονός ότι το όνομα του θεωρείται ως ένα από τα επικρατέστερα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
«Ήρθε ο κ. Τασούλας, εύχομαι ίσως αύριο να είναι με κάποια άλλη ιδιότητα παριστάμενος… αύριο, μεθαύριο σε αυτή την αίθουσα…», είπε από το βήμα της Βουλής, με τον κ. Τασούλα να απαντά εκτός μικροφώνου. Ωστόσο, αργότερα μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο ΠτΒ αποκάλυψε ότι του απάντησε πως «θα είμαι Πρόεδρος της Βουλής και αύριο και μεθαύριο». Σημειώνεται βέβαια ότι ακόμα κι αν προταθεί για την θέση του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και εκλεγεί η θητεία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου λήγει στις 13 Μαρτίου, ενώ κι η πρώτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή αναμένεται εντός του Φεβρουαρίου (σ.σ. το αργότερο έως τις 13 Φεβρουαρίου)!
Α.Δ.
Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




