Στο παιχνίδι οι ΗΠΑ για τον Great Sea Interconnector
Στόχος να συνεχιστεί το έργο στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Ισραήλ και Κύπρο, με την ελπίδα η Τουρκία να βρεθεί αντιμέτωπη με την θέληση της Ουάσινγκτον🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δημοσίως μπορεί οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ να μην είπαν πολλά για το πάγωμα του Great Sea Interconnector και τις προοπτικές του, ωστόσο έγκυρα πρόσωπα της διπλωματίας με διαβεβαίωναν πως το ζήτημα συζητήθηκε από τους επικεφαλής της διπλωματίας των τριών χωρών χτες στην Αθήνα.
Και φαίνεται πως έχουν σκοπό να κάνουν συντονισμένες κινήσεις ώστε να βάλουν τις ΗΠΑ στο παιχνίδι έστω και μέσω αντιπροσώπων τους, όπως άλλωστε είπε στις δηλώσεις του ο Γεραπετρίτης.
Συζητείται έντονα, δηλαδή, πώς θα μπουν στην εξίσωση τα Εμιράτα. Στόχος να συνεχιστεί το έργο στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Ισραήλ και Κύπρο, με την ελπίδα η Τουρκία να βρεθεί αντιμέτωπη με την θέληση της Ουάσινγκτον να προχωρήσει συνολικά το έργο. Αυτές οι κινήσεις βέβαια απαιτούν χρόνο και μπόλικη διπλωματία, οπότε νεότερες εξελίξεις δεν πρέπει να αναμένει κανείς άμεσα.
Πύρινος όλεθρος σε Γαλλία και Ισπανία: Χιλιάδες στρέμματα στάχτη - Νέο ευρωπαϊκό καθεστώς οι megafires
Θολό το τοπίο για τον θάνατο της 42χρονης στη Σύρο: Τι αναμένεται να ρίξει «φως» και οι απολογίες
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Είμαι αθώος - Η Μαρία πυροβόλησε τον γιο της και μετά αυτοκτόνησε», λέει ο Ιταλός
Κύπρος: Σάλος με γιγαντοαφίσα στα εβραϊκά σε αυτοκινητόδρομο - Απεικονίζει Ισραηλινό υποψήφιο πρωθυπουργό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



