Το σχέδιο Κυρανάκη και η «παρακαταθήκη» Σταϊκούρα
Ο σιδηρόδρομος βρίσκεται στο επίκεντρο της κυβέρνησης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι δρόμοι που στρώνονται, όμως μπροστά στους υπουργούς δεν είναι ίδιοι.
Ας ξεκινήσουμε από τα του σιδηροδρόμου, εκεί που ο Κυρανάκης φαίνεται να βρήκε έτοιμες αρκετές επεξεργασίες. Διάβασα σε κυριακάτικα φύλλα πηχυαίους τίτλους για νομοσχέδιο – εξπρές που θα φέρει ο Κυρανάκης. Και πήρα τηλέφωνο τους ανθρώπους μου με γνώση καλή του αντικειμένου.
«Από αυτά που διαβάζω, δεν έχει και τίποτα τρομερό σε σχέση με το σχέδιο του Σταϊκούρα», μου είπε φίλος με θητεία πολιτική στο Μεταφορών. Μου θύμισε μάλιστα πως η συγχώνευση των τριών εταιριών παρουσιάστηκε πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ αρκετά μέτρα υποδομών έχουν ορίζοντα υλοποίησης το τέλος του 2025. Γι αυτό και οι φίλοι μου πιστεύουν πως ο Χρήστος Σταϊκούρας έφυγε από το υπουργείο επειδή η παραμονή του δεν θα βοηθούσε στην επικοινωνιακή διαχείριση των Τεμπών.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη στήλη x-ray του ethnos.gr
Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



