Μίλτος Πασχαλίδης: Σε live streaming από τον Σταυρό του Νότου
Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε μια μοναδική live streaming συναυλία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συγκεντρώνει τα καλύτερα τραγούδια του, αλλά κυρίως τη διάθεσή του για επικοινωνία μέσω της μουσικής του, που τόσο έχει δυσκολέψει τους τελευταίους μήνες και μας υποδέχεται, στο δεύτερο σπίτι του πια, την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για ένα μοναδικό live streaming.
Διαβάστε ακόμα: Μίλτος Πασχαλίδης: Ο κορονοϊός, η απώλεια Μαχαιρίτσα - Μικρούτσικου και η συναυλία Πρωτοψάλτη
Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα βρεθούμε ξανά στο Σταυρό του Νότου, από την ασφάλεια του σπιτιού μας, να παρακολουθήσουμε ζωντανά τον Μίλτο και την μπάντα του. Εμείς, που μας έχει λείψει η τόσο ξεχωριστή εμπειρία των παραστάσεων του στο Σταυρό, αλλά και όσοι μέχρι τώρα δεν μπορούσαν λόγω απόστασης να το ζήσουν.
Διαδικτυακή, λοιπόν, η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του 2021 για τον Μίλτο Πασχαλίδη. Με όλη τη λαχταρά, λόγω της τόσο μεγάλης απουσίας, να τραγουδήσουμε ξανά τα αγαπημένα μας τραγούδια, να επικοινωνήσουμε και να διασκεδάσουμε στο δικό μας στέκι εδώ και 25 χρόνια.
Μαζί του η γνωστή παρέα των τελευταίων χρόνων: Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Πάρις Περισυνάκης (λύρα, μαντολίνο, μπουζούκι), Νίκη Γρανά (πιάνο, τραγούδι), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο), Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα), Πασχάλης Κολέντσης και Δημήτρης Μπαρλαμας (ηχοληψία) και Μανώλης Μπράτσης (φωτισμοί). Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ.
«Άπιαστο όνειρο» για τον Τραμπ η συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ: «Όχι» από Ελλάδα και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ
«Το "παιδί" έχει όνομα, Κλεομένης»: Έρχονται στοιχεία που θα «ρίξουν φως» στη δολοφονία του 20χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ
Απεργία των ταξί από την Τρίτη έως και την Παρασκευή στην Αττική
Έξι χρόνια από τον εφιαλτικό Μάρτη - «γδάρτη» που χάθηκε μία Καλαμάτα και κυκλοφορούσαμε με άδεια μέσω sms
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



