«Ενήλικοι στην αίθουσα»: Το Twitter τρολάρει την ταινία του Γαβρά (pics)
Μπορεί να πέρασαν πέντε μέρες από την προβολή της, ωστόσο τα σχόλια των χρηστών στο Twitter δίνουν και παίρνουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Το θερμό χειροκρότημα απέσπασε η τελευταία ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην αίθουσα», η προβολή της οποίας έγινε στη Σάλα Γκράντε του Λίντο, το πρωί του Σαββάτου (9:00). Η αίθουσα όπου έγινε η προβολή ήταν γεμάτη, παρότι η ημέρα της προβολής της συνέπιπτε με εκείνη της ταινίας «Τζόκερ», ακριβώς δίπλα.
Η ταινία, «Ενήλικοι στην αίθουσα» αναφέρεται σε όλες τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση του χρέους. Τον Γιάνη Βαρουφάκη (τον υποδύεται ο Χρήστος Λούλης), στου οποίου το βιβλίο (σ.σ. «Ενήλικοι στο δωμάτιο»), βασίζεται το σενάριο.
Μπορεί να πέρασαν πέντε μέρες από την προβολή της, ωστόσο τα σχόλια των χρηστών στο Twitter είναι ενδεικτικά. Μάλιστα το χάσταγκ #AdultsInTheRoom παραμένει ψηλά στις αναζητήσεις του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Το Ιράν κομμένο στα δύο: Από τα «πάρτι» στα συντρίμμια φυλακών, στα μοιρολόγια για τον Χαμενεΐ
Τι συμβαίνει με το δημοψήφισμα για ΔΕΘ: «Συνεχίζεται η διαδικασία» λέει ο δήμος - «Παρανομεί» απαντά οργανωτική επιτροπή
Τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ, τα πρακτορεία, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο Παγκράτι και οι καταγγελίες για αποτυχημένο σχεδιασμό
ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Όλο το παρασκήνιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




