
Γκαγκάτσης: «Αυτόκλητος υπερασπιστής του Αυγενάκη ο Ολυμπιακός»
Στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης της Λίγκας και το όνομα του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αφορμή τη συζήτηση για την κεντρική διαχείριση και ενώ συνεχιζόταν σε υψηλούς τόνους και κλίμα πόλωσης η τηλεδιάσκεψη της Super League, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό «αυτόκλητο υπερασπιστή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη».
Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κ. Αγραφιώτης αναφέρθηκε στην υπόθεση και ζήτησε να παρέμβει για να υπερασπιστεί τον υφυπουργό και τότε ο Μάκης Γκαγκάτσης επισήμανε πως για την καταδίκη του ΠΑΟΚ για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας «κανένα δικαστήριο δε μπήκε στην ουσία της και ο ΠΑΟΚ καταδικάστηκε από τον κουμπάρο του Αυγενάκη».
Διαβάστε ακόμη
Κορυφώνεται η αγωνία για τους 6 αγνοούμενους μετά την έκρηξη στην Πλάκα - Ολονύκτια έρευνα στα συντρίμμια
Το μήνυμα που έστειλε ο Μαζωνάκης στη γιατρό και η επικοινωνία της με τον υπνοθεραπευτή
Θρυλικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος εξαφανίστηκε από αεροπορική βάση - Τα σενάρια
«Είναι κατασκευασμένο από ανθρώπους»: Πιο κοντά από πότε στην ανακάλυψη της Κιβωτού του Νώε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


