
Νέοι μπελάδες για Πρίγιοβιτς που παραβίασε την καραντίνα και απειλείται με φυλάκιση!
Ο Σέρβος σέντερ φορ έσπασε τον κατ΄οίκον περιορισμό που του είχε επιβληθεί για παραβίαση της καραντίνας και πήγε για ποτό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο σέρβος επιθετικός Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς έμπλεξε ξανά σε προβλήματα, καθώς όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα «kurir.rs», έσπασε τον κατ' οίκον περιορισμό που του είχε επιβληθεί για παραβίαση της καραντίνας και πήγε σε πάρτι για ποτό με τη σύζυγό του και δύο γνωστούς σέρβους τραγουδιστές.
Οι φωτογραφίες του κυκλοφόρησαν γρήγορα στα social media και πλέον κινδυνεύει ακόμη και με ποινή φυλάκισης. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε σπάσει στις αρχές Απριλίου την καραντίνα των 14 ημερών που του είχε επιβληθεί επιστρέφοντας από τη Σαουδική Αραβία όπου αγωνίζεται και είχε βγει έξω για καφέ.
Έκτοτε του είπε επιβληθεί ποινή τριών μηνών σε κατ' οίκον περιορισμό, με εξαίρεση μία σύντομη έξοδο για αγορές ή για βόλτα, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν είχε άδεια να βγει από το σπίτι του και πλέον βάσει νομοθεσίας κινδυνεύει να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής, ως τις 3 Ιουλίου, στη φυλακή. Η δικαστική απόφαση αναμένεται πολύ σύντομα.
Ανάλυση: Το παρασκήνιο της κύρωσης του τουρκολιβυκού μνημονίου και οι διττές αναγνώσεις
Βίντεο ντοκουμέντο από Έβρο: Διακινητές μεταναστών διαφημίζουν το έργο τους στα social media
«Ποιος θα το φανταζόταν;»: Τι συνέβη με το κορίτσι που έκανε αντιπολεμική ζωγραφιά όταν ήταν 12 ετών στη Ρωσία
Ανακαλύφθηκε ο πραγματικός τόπος όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς; Τι υποστηρίζει αρχαιολόγος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


