Στη Θεσσαλονίκη ο νέος τεχνικός διευθυντής Oλαφ Ρέμπε, παίρνει «γεύση» από ΠΑΟΚ
Ο Γερμανός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα παρακολουθήσει από τις κερκίδες της Τούμπας την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου (20/6) ο Όλαφ Ρέμπε, ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Μάριο Μπράνκο. Ο Γερμανός θα αναλάβει τυπικά τα καθήκοντά του από την πρώτη μέρα του Ιουλίου, όμως κατόπιν συζητήσεων με τον Μπράνκο, του ζητήθηκε να βρεθεί στην Τούμπα προκειμένου να ξεκινήσει μια διαδικασία παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και την παρακολούθηση της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ (20.30) αλλά και μια πρώτη γνωριμία με την ομάδα και με τους μελλοντικούς συνεργάτες του τις επόμενες ημέρες.
Ο Ρέμπε έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο και τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει την προεργασία στο δρόμο για την ανάληψη καθηκόντων τεχνικού διευθυντή σε ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό καλοκαίρι για τον Δικέφαλο, με τη μεταγραφική περίοδο να αρχίζει την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του.
«Είμαστε μακρυά από μια συμφωνία»: Παραμένουν κλειστά τα Στενά του Ορμούζ - Υπό πυρά τα πλοία
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να σιωπήσω μπροστά στην κανονικοποίηση της τοξικότητας»
Ενεργειακό σοκ λόγω πολέμου στη Μέση Ανατολή: Πώς επέφερε απώλειες αξίας 50 δισ. δολαρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




