
Ολυμπιακός: «Ο εξευτελισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται»
Οι Πειραιώτες επιτίθενται κατά της διοίκησης της ΕΠΟ με αφορμή τις προσκλήσεις του τελικού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την παραμονή του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Πανθεσαλλικό Στάδιο, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται εις βάρος της διοίκησης της ΕΠΟ. Οι «ερυθρόλευκοι» κατηγορούν την Ομοσπονδία για παραβίαση του πρωτοκόλλου υγείας δίνοντας προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενώ όπως τονίζεται στο γήπεδο επιτρέπεται να βρεθούν δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής: «Ο εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου συνεχίζεται και ο τελικός-Παρωδία της ΕΠΟ συνεχίζει να κακοφορμίζει με τις ενέργειες της Ομοσπονδίας. Παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο Υγείας, τα συμφωνηθέντα με την ΕΛΑΣ σε όλες τις συσκέψεις Ασφαλείας και κάθε νομιμότητα η ΕΠΟ ανοίγει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού δίνοντας ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Καλούμε τα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη να πάρουν θέση και να τηρηθούν τα νόμιμα και συμφωνηθέντα.
Προβλέπεται να είναι στο γήπεδο δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όλοι ήδη γνωστοί ονομαστικά, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ! Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς απαγορεύεται. Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα».
Χωρίς αποκωδικοποιητή: Η τιμή στη νέα πλατφόρμα Αλαφούζου και οι εκπλήξεις που φέρνει
Βίντεο ντοκουμέντο από τον Άγιο Παντελεήμονα: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ σε καφετέρια
Βιβλική καταστροφή Νεπάλ: 160 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες - Ερευνάται αν προκλήθηκαν από κατάρρευση παγετώνα
Θρίλερ με 46χρονο Γάλλο που ταξίδευε με βαν από Πάτρα για Μπάρι - Μετέφερε πυραύλους Akeron
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



