• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Κάτω τα χέρια από τη Γροιλανδία»: Μαζικές διαδηλώσεις σε Γροιλανδία και Δανία ενάντια στις αμερικανικές βλέψειςΕλλάδα και Κύπρος έλαβαν πρόσκληση από τον Τραμπ για το «Συμβούλιο Ειρήνης» - Αντιδρά το ΙσραήλΣυμφωνία Mercosur: Έπεσαν οι υπογραφές μετά από 25 χρόνια διαπραγματεύσεων - Τα επόμενα βήματαΕργασίες αναβάθμισης στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου - Τι θα γίνει με τις πτήσεις
δημοφιλές τώρα: ΜΜΜ: Νέο φρένο στην εισιτηριοδιαφυγή με «τσουχτερά» πρόστιμα και άνοιγμα σε ιδιώτες ελεγκτές
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   12.12.2020 22:22
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Bundesliga: Διασυρμός της Ντόρτμουντ, γκέλα της Μπάγερν, κορυφή η Λειψία

Συναρπαστική η εξέλιξη της Bundesliga με τους «μεγάλους» να χάνουν βαθμούς

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
(AP)
(AP)

Η Ντόρτμουντ διασύρθηκε από τη Στουτγκάρδη, η Μπάγερν Μονάχου γκέλαρε με την εφετινή έκπληξη της Ουνιόν Βερολίνου και η Λειψία... είδε φως και πάτησε κορυφή, ενώ έρχεται και η Λεβερκούζεν που έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη εφόσον επικρατήσει της Χοφενχάιμ. Κι ως συνήθως τέτοια εποχή στην Bundesliga γίνεται... χαμός. Η βαθμολογία: Μπάγερν 24, Λειψία 24, Λεβερκούζεν 22, Βόλφσμπουργκ 21, Ντόρτμουντ 19.

H εκπληκτική Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου παρέδωσε μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου στην Βεστφαλία και με το εκκωφαντικό 1-5 έστειλε το μήνυμα πως επέστρεψε για τα καλά στους μεγάλους της Bundesliga. Ποια ομάδα έχει την πιο παραγωγική επίθεση της φετινής Bundesliga μετά την εκτός συναγωνισμού Μπάγερν Μονάχου; Ποια είναι η μοναδική ομάδα που έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια; Μην βιαστείτε να απαντήσετε, δεν είναι και τόσο απλό.

Η Στουτγκάρδη εν αντιθέσει με τις περισσότερες ομάδες που προβιβάζονται στην μεγάλη κατηγορία έχει επενδύσει στο επιθετικό, δημιουργικό, φαντεζί ποδόσφαιρο. Δεν έχει φοβηθεί κανέναν, παίζει σε κάθε παιχνίδι την μπάλα της και στην Βεστφαλία το παιχνίδι της βγήκε σε τέτοιο βαθμό που προέκυψε ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Η κουρασμένη και αποδεκατισμένη Ντόρτμουντ εμφανίστηκε χωρίς τον Χάαλαντ, όμως αυτό που προέκυψε στο γήπεδο δεν το περίμενε ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της. Το τελικό 1-5 ίσως και να είναι μικρό, αφού ο Μπούρκι έκανε ρεκόρ αποκρούσεων για φέτος (5), με την ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου να δίνει μία σπουδαία ποδοσφαιρική παράταση και να μπαίνει στην πρώτη εξάδα.

Η Μπάγερν Μονάχου τα βρήκε σκούρα στο Βερολίνο απέναντι στην Ουνιόν και δίχως να είναι καλή πήρε στο τέλος την ισοπαλία (1-1) χάρη σε γκολ του Λεβαντόφσκι. Το αφεντικό του Βερολίνου έχει αλλάξει φέτος. Δεν είναι η πλούσια Χέρτα, αλλά η ταπεινή Ουνιόν. Με πενιχρό μπάτζετ και χωρίς ακριβές μεταγραφές έχει χτίσει ένα συμπαγές σύνολο, που πουλάει πολύ ακριβά το τομάρι του σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα του Ουρς Φίσερ πιστοποίησε για ένα ακόμα ματς ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη εξάδα της Bundesliga, αφού κοίταξε στα μάτια την Μπάγερν Μονάχου, που ίδρωσε για να πάρει την ισοπαλία με 1-1.

Αέρα κορυφής αναπνέει πλέον η Λειψία, που για μία ακόμα φορά ήταν πολύ σοβαρή στο 2-0 επί της Βέρντερ Βρέμης που έφερε την ομάδα του Νάγκελσμαν, στην πρώτη θέση, ενώ μεγάλο διπλό παραμονής στην έδρα της Μάιντς, πέτυχε η Κολωνία του Δημήτρη Λημνιού, που με το 0-1 βγήκε για πρώτη φορά φέτος από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μπορούσια Ντόρτμουντ - Στουτγκάρδη 1-5

(39’ Ρέινα / 26’ πεν., 53’ Σιλάς Βαμανζιτουκά, 60’ Φέρστερ, 64’ Κουλιμπαλί, 92’ Νίκο Γκονζάλες)

Λειψία - Βέρντερ Βρέμης 2-0

(26’ Σάμπιτσερ, 41’ Ντάνι Όλμο)

Oυνιόν Βερολίνου - Μπάγερν Μονάχου 1-1

(4' Πρόμελ - 67' Λεβαντόβσκι)

Πηγή: SDNA

Διαβάστε ακόμη

Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ευρώπη μετά τους δασμούς Τραμπ: «Απαράδεκτες απειλές, θα απαντήσουμε»

Αιτωλοακαρνανία: Τον πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο - Πώς έστησε το καρτέρι θανάτου

Πατρινό Καρναβάλι: Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης - Χιλιάδες ξεφάντωσαν με χορό και τραγούδια

Κονγκό: Γιατί η γέννηση δίδυμων ορεινών γοριλών ξεσήκωσε τους επιστήμονες - Τι σημαίνει για το είδος

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ποδόσφαιρο
  • Μπάγερν Μονάχου
  • Λειψία
  • Στουτγκάρδη
  • Μπορούσια Ντόρτμουντ
  • Ουνιόν Βερολίνου
  • Bundesliga
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr