F1: Για πέμπτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής ο Χάμιλτον
Με αυτή την κατάκτηση, ξεπέρασε τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Αλέν Προστ που έχουν από 4 ο καθένας.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Μαξ Φερστάπεν μπορεί να ήταν ο μεγάλος νικητής του γκραν πρι στο Μεξικο, όμως ο Λιούις Χάμιλτον ήταν αυτός που χαμογέλασε καθώς με την 4η θέση που πήρε, εξασφάλισε τον 5ο του παγκόσμιο τίτλο στη Formula 1.
Με αυτή την κατάκτηση, ξεπέρασε τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Αλέν Προστ που έχουν από 4 ο καθένας. Πλέον βρίσκεται στην ίδια θέση με τον Αργεντινό Χουάν Μανουέλ Φάντζιο, και πλέον βρίσκεται στο κυνήγι του Μίκαελ Σουμάχερ.
Για την ιστορία στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο ΓερμανόςΣεμπάστιαν Φέτελ με την Ferrari και τρίτος ο Φινλανδός Κίμι Ραϊκόνεν, επίσης με Ferrari.
Διαβάστε ακόμη
Το Ιράν βάζει «φρένο» στις προσδοκίες για συμφωνία με τις ΗΠΑ: «Δεν παραδίδουμε το ουράνιο»
Πιο έτοιμος από ποτέ ο τρομερός Ολυμπιακός για την κούπα! Έλιωσε τη Φενέρ και έφυγε για τελικό
Το «φρούριο» της απάτης στη Δυτική Αττική: Έστησαν τηλεφωνικό κέντρο-μαμούθ και άρπαξαν 2 εκατ. ευρώ
Τα φάρμακα απώλειας βάρους αναχαιτίζουν τον καρκίνο; Τι δείχνουν μελέτες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





