
Premier League: Συνελήφθη ο Γκίλφι Σίγκουρτσον της Έβερτον για παιδοφιλία
O παίκτης αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Βόμβα» μεγατόνων έσκασε στο βρετανικό ποδόσφαιρο καθώς πασίγνωστος παίκτης της Premier League συνελήφθη για παιδοφιλία.
Η ποδοσφαιρική ομάδα της Έβερτον με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την αποβολή ενός ποδοσφαιριστή της και μπορεί να μην έγινε γνωστό επισήμως το όνομά του, ωστόσο τα βρετανικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως πρόκειται για τον αρχηγό των «ζαχαρωτών», Γκίλφι Σίγκουρντσον!
Σημειώνεται πως η Mirror μετέδωσε, ότι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Premier League, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής με ενδείξεις για σεξουαλικά αδικήματα με εμπλεκόμενα παιδιά.
Για τη σύλληψη εξέδωσε ανακοίνωση και η αστυνομία του Μάντσεστερ που αναφέρει: «Αξιωματικοί συνέλαβαν έναν 32χρονο στις 16 Ιουλίου με υποψίες για σεξουαλικά αδικήματα που σχετίζονται με παιδιά». Πάντως, ο παίκτης ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.
Πανελλήνιες 2021 - ΕΒΕ: Εκτός ΑΕΙ 25.000 υποψήφιοι λόγω Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής
Κορονοϊός - Άγγελος Χατζάκης στο ethnos.gr: Η πανδημία θα απασχολεί για τα επόμενα 2 - 3 χρόνια
Ερντογάν στην Κύπρο: Πως «διαβάζει» η Αθήνα τις φιέστες στα Κατεχόμενα
Μεγάλη δημοσκόπηση OPEN: Crash test κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για όλα τα μεγάλα θέματα
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


