Super League: Νίκη-ανάσα για Λεβαδειακό, σύννεφα για Αρη
Βγήκε από την... εντατική ο Λεβαδειακός, που νίκησε 1-0 τον Αρη στο ντεμπούτο του Νίκου Καραγεωργίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με το δεξί ξεκίνησε στον πάγκο των Βοιωτών ο Νίκος Καραγεωργίου, με τον Λεβαδειακό να παίρνει ζωτικής σημασίας νίκη επί του Αρη με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το σημείωσε ο Μάρκο Μαρκόφσκι στο 38'.
Ο στράικερ του Λεβαδειακού, έφτασε τα 30 γκολ με το κεφάλι, από τότε που ήλθε στην Ελλάδα. Έχει 11 στη Super League, 15 στη Β' Εθνική και 4 στο Κύπελλο Ελλάδας.
Οι «πράσινοι» είχαν νικήσει μόλις μία φορά στα 14 τελευταία ματς (σ.σ.: πρώτη νίκη ύστερα από 7 ματς και μετά από το 2-1 επί του ΟΦΗ, 10/11/2018) και γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η νίκη αυτή αποκτά τεράστια σημασία.
Από την άλλη, οι «κίτρινοι» που διανύουν περίοδο κρίσης, έχασαν κι άλλο έδαφος στο κυνήγι της 5άδας και το ξεκίνημα... πρωταθλητισμού που έκαναν με την επιστροφή τους στα «μεγάλα σαλόνια» φαντάζει πολύ μακρινό...
Ο Λεβαδειακός με τον Καραγεωργίου να παίρνει τα ηνία από τον απολυθέντα Τζουζέπε Σανίνο πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ξέφυγε με έξι βαθμούς από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, όμως παρέμεινε στο -5 από την Λαμία που νίκησε τον Ατρόμητο.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Τσαμούρης, Αντιλέχου, Ανγκούα, Ζησόπουλος, Κονέ, Στανόγιεβιτς, Μαρκόφσκι, Μανγκίς (63’ Σαβαντογκό), Γιακουμάκης (69’ Γιακουμάκης)
ΑΡΗΣ: Κουέστα, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Μπάσα, Δεληζήσης, Σιώπης, Ματίγια, Γκαρσία (82’ Μαρτίνες), Κόρχουτ (46’ Λάρσον), Τόνσο (73’ Διαμαντόπουλος), Ντιγκινί
Οργή κατά ΔΕΔΔΗΕ: «Κατηγορούν τον γιο μου για ρευματοκλοπή ύψους 2.100 ευρώ από τότε που ήταν ανήλικος»
Τι έδειξε το νέο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη - Στο μικροσκόπιο για έλεγχο όλα τα επιβατικά τρένα
Επανάσταση στην Ιατρική: Η πρώτη μεταμόσχευση προσώπου με δότρια γυναίκα που υποβλήθηκε σε υποβοηθούμενη ευθανασία
Συνταγματική Αναθεώρηση: Πώς ξεκινά, πώς ολοκληρώνεται και οι κρίσιμες πλειοψηφίες στη Βουλή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





