Super League: Η βαθμολογία μετά την 18η αγωνιστική
Η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά και την 18η αγωνιστική🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αμετάβλητη παρέμεινε η βαθμολογική διαφορά στο «ασόδυο» του πίνακα, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το +8 από τον Ολυμπιακό, που ακολουθεί κατά πόδας τον «δικέφαλο του βορρά» κι ελπίζει ακόμα σε ανατροπή του σκηνικού στις εναπομείνασες αγωνιστικές.
Ο ΠΑΟΚ σκόρπισε τον ΟΦΗ με 4-0 στην Τούμπα με σούπερ Άκπομ, ενώ ο Ολυμπιακός με δίδυμο-φωτιά Φορτούνη-Λάζαρου πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την Τρίπολη επικρατώντας 2-0 του τοπικού Αστέρα.
Από την άλλη, η ΑΕΚ αύξησε τη διαφορά από τον τέταρτο Ατρόμητο, καθώς πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας 2-0 του Πανιωνίου, ενώ οι Περιστεριώτες, που διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος, ηττήθηκαν 1-2 στη Λαμία από την ομώνυμη ομάδα. Ετσι, η διαφορά της Ένωσης από τον Ατρόμητο αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς.
Παναθηναϊκός και Ξάνθη συνεχίζουν να μοιράζονται την 5η θέση, με τους «πράσινους» να υπερτερούν στην ισοβαθμία, ενώ στην «ουρά», ο Λεβαδειακός ξεμάκρυνε από τον Απόλλωνα νικώντας τον Αρη με 1-0 και πλέον είναι στο +6 από την ομάδα της Ριζούπολης, που είναι με το... ενάμισι πόδι στην Football League.
Τέλος τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία: Γιατί «πέφτει στο κενό» το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης
«Πλοκάμια» στη μισή Ελλάδα είχε το κύκλωμα που «πείραζε» μετρητές: 105 οι κατηγορούμενοι, ανάμεσα τους γνωστές εταιρείες
Τάκης Γκώνιας: Το απρόβλεπτο «αντίο» ενός ανήσυχου του ποδοσφαίρου
49 και σήμερα: Ολική έκλειψη Ηλίου στις 12 Αυγούστου - Πού θα τη δουν και για πόση ώρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




