Super League: Κανονικά το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και το Ιωνικός - ΠΑΟΚ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κανονικά θα διεξαχθούν τόσο το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, όσο και το παιχνίδι Ιωνικού - ΠΑΟΚ, καθώς υπήρξε αλλαγή στάσης της αστυνομίας μετά την κατηγορηματική άρνηση των ομάδων και της Λίγκας.
Το αίτημα της αστυνομίας που επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου, αλλά και την επέτειο από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου τη Δευτέρα, ήταν ο λόγος που οι δύο αναμετρήσεις κινδύνευαν.
Ωστόσο, τελικά φαίνεται ότι η άρνηση των ομάδων αλλά και της λίγκας έπαιξε καθοριστικό ρόλο και υπάρχει ανατροπή. Εντός της ημέρας θα υπάρξει και νέο έγγραφο από την πλευρά της αστυνομίας που θα επιβεβαιώνει την παραπάνω απόφαση και την αλλαγή στάσης, σύμφωνα με το sdna.gr.
Διαβάστε ακόμη
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



