• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Προϋπολογισμός 2026: Σήμερα οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και η ψηφοφορίαΑπεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολείαΤι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψειΑγωγή Τραμπ κατά του BBC για συκοφαντική δυσφήμιση - Ζητά 5 δισ. δολάρια
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   08.12.2021 21:26
Newsroom
Newsroom

Ολυμπιακός: «Να κάνουμε τη δουλειά μας και να νικήσουμε» λέει ο Μαρτίνς

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Intime
Intime

Τίποτα άλλο πέραν της νίκης στο Βέλγιο δεν σκέφτεται ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την πίστη του στο ότι η Φενερμπαχτσέ μπορεί να κάνει το... δώρο της πρωτιάς στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν από το Αντβέρπ – Ολυμπιακός:

Ο προπονητής της Αντβέρπ είπε το πρωί ότι θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Για εσάς είναι μία παγίδα; Είναι ένα… ταξίδι στο άγνωστο; Θα αλλάξει τα δικά σας πλάνα ως προς την προσέγγιση του ματς;

«Δεν ξέρουμε ακριβώς τι σχεδιάζει να κάνει ο προπονητής της Αντβέρπ, αν θα παρουσιάσει την ομάδα του κοντά σε αυτό που έκανε στο πρωτάθλημα ή με την Φενέρ. Εμείς προετοιμάζουμε την ομάδα μας για το καλύτερο σενάριο. Περιμένουμε να είμαστε όσο καλύτεροι είμαστε, να είμαστε ποιοτικοί, προσεκτικοί και επικίνδυνοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι όσο καλοί εμφανιστούν εκείνοι. Εμείς λοιπόν προετοιμάζουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε πάντα. Δεν αλλάζει κάτι. Εχουμε παρακολουθήσει τον αντίπαλο, ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει με 2-3 συστήματα. Θα προετοιμαστούμε σε οποιοδήποτε σενάριο. Περιμένουμε την Αντβέρπ πιο δυνατή και να μην ξεχνάμε ότι όταν παίζει ένας ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται πολύ, αυτός ο παίκτης θα θέλει να αποδείξει περισσότερα πράγματα στον προπονητή του. Οπότε, θα είναι ένα δυνατό ματς».

Από το γκολ με την Αντβέρπ και μετά έχει παρουσιάσει μία τρομερή άνοδο ο Ρέαμπτσιουκ. Το πιστεύετε;

«Γνώριζα πολύ καλά τον Όλεγκ και δεν είχα καμία αμφιβολία για το τι θα συμβεί. Ηταν μία νέα πραγματικότητα για τον ποδοσφαιριστή, αλλά ξέραμε ότι θα έβρισκε την απόδοσή του. Δεν είχα αμφιβολία ούτε για τις ικανότητες, είτε για τον επαγγελματισμό του».

Ποια είναι τα κλειδιά για τον Ολυμπιακό για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει;

«Έχω πει πολλές φορές ότι από την αρχή θεωρώ τον όμιλο ισορροπημένο και μοιρασμένα τα παιχνίδια. Πολλά από τα παιχνίδια κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά. Η Αιντραχτ κέρδισε τους περισσότερους βαθμούς από το 90’ και μετά. Η Αντβέρπ έχει χάσει στο τέλος τους βαθμούς. Είναι παιχνίδια πολύ ανταγωνιστικά. Εμείς αύριο περιμένουμε να δούμε ένα ματς ανάλογο που έγινε στο Καραϊσκάκη, με δύο ομάδες που θα κυνηγήσουν το αποτέλεσμα, πολύ ανταγωνιστικές και αναμένουμε ένα ανοικτό και ωραίο παιχνίδι.

Με τον ΟΦΗ φάνηκε ότι η ομάδα σας έκανε την καλύτερη εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Θεωρείτε ότι είναι στο επίπεδο που θέλετε, μετά τα προβλήματα που περάσατε το καλοκαίρι με τους τραυματισμούς και τον κορονοϊό;

«Έχω πει πολλές φορές ότι η ομάδα μας έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Βλέπουμε ότι εδώ και ενάμισι παιχνίδια έχουμε κάνει καλά παιχνίδια. Με την Φενέρ και τον ΟΦΗ κάναμε καλά ματς. Με την Άιντραχτ επίσης. Παίξαμε καλά και με τον Ατρόμητο που χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Γενικότερα η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και το δείχνει. Κάνει βήματα προόδου και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εχει παίκτες όπως τον Ολεγκ η ομάδα που έχει αποδείξει ότι έχει πολλά περιθώρια. Όπως και άλλοι έχουν περιθώρια εξέλιξης. Αυτή η ομάδα συνεχώς, θα προσαρμόζεται συνεχώς και θα εξελίσσεται».

Επειδή η πρωτιά δεν εξαρτάται από εσάς, πιστεύετε ότι η Φενέρμπαχτσε θα κάνει το καθήκον της με την Άιντραχτ;

«Το πιστεύω πολύ, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι, να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι η Φενέρ μπορεί να κερδίσει την Άιντραχτ. Γνωρίζω το τιμ της Φενέρ. Πρόκειται για ανθρώπους με αξιοπρέπεια και θέλουν να τιμήσουν την ομάδα να κερδίσουν την Άιντραχτ. Οι παίκτες της Φενέρ θα κάνουν τα πάντα για να στηρίξουν το πρεστίζ του συλλόγου και να κερδίσουν την Άιντραχτ».

Διαβάστε ακόμη

Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα

Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει

«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις

Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Europa League
  • Πέδρο Μαρτίνς
  • Ολυμπιακός
  • Αντβέρπ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr