Κύπελλο Ελλάδας: Έφυγε για οχτάδα η Λαμία που πέρασε κι απ' τη Νίκαια με νίκη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Λαμία ολοκλήρωσε με δεύτερη νίκη επί του Ιωνικού τη δουλειά που άρχισε προ εβδομάδων εντός έδρας. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχοντας επικρατήσει 2-0, πανηγύρισε μια δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά με 0-1, και εξασφάλισε θέση στην οχτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η Λαμία άρχισε εξαιρετικά το παιχνίδι είχε δύο ευκαιρίες για γκολ κι ένα δοκάρι με τον Βαφέα, ο οποίος παραλίγο να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του. Τελικά πήρε το γκολ που δικαιούτο στο 38 με τον Ελευθεριάδη, ο οποίος μετά από πάσα του Ρόμανιτς, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1).
Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (60' Γκοτσούλιας), Τσιριγώτης, Βαφέας (60' Πογκοσιάν), Σάντσες, Βαλεριάνος, Κιάκος, Ντάλσιο, Άοσμαν, Μάναλης, Καμπράλ.
Λαμία (Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (69' Γκέντσογλου), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Τιρόνε (69' Νούνιες), Ελευθεριάδης, Αραμπούλι.
«Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



