• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: 63χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον αδελφό του μετά από καβγάΠώς φτάσαμε στη νέα σύλληψη του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» - Τα στοιχεία που τον «έκαψαν»Αποκαλυπτικά στοιχεία OPEN: Πώς μία γκαρσονιέρα έφτασε τα 550 ευρώ μέσα σε λίγα χρόνια«Ναι» από Κύπρο στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ - «Θα είμαστε με καθεστώς παρατηρητή»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   11.02.2022 19:14
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Τέλειο ματς ο Τσιτσιπάς, πέρασε για δεύτερη σερί φορά στον ημιτελικό του Ρότερνταμ και «βλέπει» κούπα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
AP Photo/Peter Dejong
AP Photo/Peter Dejong

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τήρησε τις... παραδόσεις και ξεπέρασε το εμπόδιο του Άλεξ Ντε Μινόρ περνώντας στον ημιτελικό του ATP (500) του Ρότερνταμ για δεύτερη σερί φορά. Ο 23χρονος πρωταθλητής, νούμερ 4 στον κόσμο, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον 22χρονο Αυστραλό (νο. 34) και με το άνετο 2-0 σετ (6-4, 6-4) σε 91 λεπτά έκλεισε θέση ξανά για τα ημιτελικά του ABN Amro World Tennis Tournament. Πέρυσι είχε ηττηθεί από τον μετέπειτα νικητή Αντρέι Ρούμπλεφ, όμως φέτος έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες κόντρα στον Γίρι Λεχέτσκα.

Ο 20χρονος Τσέχος, Νο.137 στον κόσμο, παίζει το τένις της ζωής του στην Ολλανδία και έφτασε στην τετράδα έχοντας πετύχει τις τρεις πρώτες του νίκες στο tour! Τελευταίο «θύμα» του ο Λορέντζο Μουζέτι (Νο.63), τον οποίο λύγισε με 6-3, 1-6, 7-5, για να εξασφαλίσει και την πρώτη είσοδό του στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το άγνωστο κρύβει πάντα παγίδες, όμως ο Στέφανος, όπως παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για πρόκριση στον τελικό, αλλά και για κατάκτηση του τίτλου. Αν τα καταφέρει, θα φύγει (επιτέλους) με τίτλο από 500άρι τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο σαββατιάτικος (12/2) αγώνας με τον Λεχέτσκα θα αρχίσει στις 16.00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6.

Διαβάστε ακόμη

Πώς φτάσαμε στη νέα σύλληψη του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» - Τα στοιχεία που τον «έκαψαν»

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: 63χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον αδελφό του μετά από καβγά

Θάνατος Ναβάλνι: Τι είναι και πώς δρα η τοξίνη του δηλητηριώδους βατράχου - Τι λέει γιατρός

Love Story: Η νέα σειρά του Ryan Murphy φωτίζει τον πιο μυθικό έρωτα της δεκαετίας του ’90

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Τένις
  • Αλεξ Ντε Μινόρ
  • Στέφανος Τσιτσιπάς
  • ATP Ρότερνταμ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr