Premier League: Σώθηκε με Πούλισικ στο 90' η Τσέλσι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νίκη-θρίλερ πανηγύρισε η Τσέλσι απέναντι στη Γουέστ Χαμ για την Premier League. Οι Μπλε του Λονδίνου επικράτησαν 1-0 των Σφυριών χάρη σε γκολ του Πούλισικ στο 90' κι ενώ στο 87' ο Ζορζίνιο είχε νικηθεί σε εκτέλεση πέναλτι απ' τον Φαμπιάνσκι. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ διατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας απ' την τέταρτη Αρσεναλ καθώς τους χωρίζουν πέντε βαθμοί, ενώ η Τσέλσι έχει κι ένα ματς λιγότερο.
Από εκεί και πέρα, ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση της Μπράιτον με την Σουθάμπτον, ενώ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που καταβάλλει για να παραμείνει στην κατηγορία πέτυχε η Μπέρνλι που επικράτησε της Γουλβς με 1-0.
Διαβάστε ακόμη
Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



