Λουτσέσκου: «Κάναμε περισσότερες ευκαιρίες, ο τελικός έπρεπε να πάει στην παράταση»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την πεποίθησή του πως ο τελικός Κυπέλλου έπρεπε να οδηγηθεί στην παράταση εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τον χαμένο τίτλο για την ομάδα του.
Ειδικότερα, ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε πως ο Δικέφαλος είχε περισσότερες ευκαιρίες και δεν κατάφερε να μετουσιώσει κάποια σε γκολ ενώ στάθηκε στο γεγονός της κόπωσης που προήλθε για την ομάδα του από τον όγκο των παιχνιδιών που έδωσε φέτος. «Έχω πολλές σκέψεις, είναι πιο σύνθετη ανάλυση, αρχικά θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό, στα πρώτα 30 λεπτά δεν είχαμε την κατάλληλη ενέργεια και παρουσία στο γήπεδο για να ανταπεξέλθουμε, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, στα λεπτά κυριαρχίας του Παναθηναϊκού δεν υπήρχαν καθαρές ευκαιρίες, κάναμε περισσότερες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», δήλωσε αρχικά για τον τελικό ο 54χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων» για να συμπληρώσει: «Ένας τελικός κρίθηκε από ένα τέτοιο πέναλτι, είχαμε 16-17 παιχνίδια περισσότερα από τον αντίπαλο, μας βγήκε η κούραση, τουλάχιστον θεωρώ ότι το παιχνίδι έπρεπε να πάει στην παράταση».
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




