Με ανατροπή η Σάκκαρη πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο στην Πάρμα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε νικηφόρα πρεμιέρα στο τουρνουά της Πάρμα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (νο 7 πλέον στην παγκόσμια κατάταξη) επιβλήθηκε με 2-1 σετ της Ουκρανής Κατερίνα Κοζλόβα-Μπάιντλ (νο 124), ύστερα από έναν... μαραθώνιο αγώνα διάρκειας 2 ωρών και 45 λεπτών!
Η Σάκκαρη έχασε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ με 7-2 αλλά στη συνέχεια έδειξε χαρακτήρα, επανήλθε και παίζοντας με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία στα κρίσιμα σημείο, κυριάρχησε στο κορτ για τα επόμενα δύο σετ κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή. Πήρε με 6-2 το δεύτερο και με 6-3 το τρίτο και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16». Επόμενος αντίπαλος της Σάκκαρη στο Parma Ladies Open θα είναι είτε η Αράντσα Ρους είτε η Πάνα Ουντβάρντι.
Η Σάκκαρη έχει ως στόχο, πέραν της κατάκτησης του τροπαίου, να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς προκειμένου να συμμετάσχει στους τελικούς της WTA, τον Νοέμβριο στο Τέξας.
Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
«Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




