Στέφανος Τσιτσιπάς: Κακή βραδιά και αποκλεισμός απ' τον Γιανίκ Σίνερ στο Ρότερνταμ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κακή εμφάνιση, ήττα και πρόωρο αποκλεισμό γνώρισε στο Ρότερνταμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ απ' τον Γιανίκ Σίνερ και αποχαιρέτησε νωρίς ένα τουρνουά, στο οποίο την περασμένη σεζόν έφτασε στον τελικό.
Στη χειρότερή του εμφάνιση στη διάρκεια του 2023, ο Ελληνας πρωταθλητής έχασε με 6-4, 6-3 από τον Ιταλό, Νο14 στον κόσμο. Λίγες εβδομάδες μετά την πρόσφατη μάχη τους στο Australian Open όπου ο Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει, ο Σίνερ αναδείχθηκε νικητής έπειτα από 82 λεπτά αγώνα. Στα προημιτελικά, ο 21χρονος άσος θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο Στάνισλας Βαβρίνκα.
Ο Σίνερ έσπασε την παράδοση και πήρε την πρώτη νίκη σε βάρος του Ελληνα πρωταθλητή ύστερα από τέσσερις διαδοχικές ήττες στη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών. Πανηγύρισε συνολικά τη δεύτερη νίκη του σε επτά ματς με αντίπαλο τον Τσιτσιπά που έχει πέντε επικρατήσεις.
Ο Ιταλός ήταν εξαιρετικός σε όλο το ματς. Δεν επέτρεψε στον Τσιτσιπά να φτάσει καν σε μπρέικ πόιντ, ενώ με όπλο το σερβίς του έφτασε στην επικράτηση.
Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
«Η κυβέρνηση εκβιάζεται από τα μπλόκα»: Προκλητικές δηλώσεις Σιμόπουλου για τους αγρότες
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



