
Ατρόμητος - Πανιώνιος: Μολότοφ και επεισόδια στο Περιστέρι
Η αστυνομία παρενέβη και τα επεισόδια τελείωσαν έπειτα από λίγα λεπτά, με τα πνεύματα να ηρεμούν και τις δύο πλευρές να διαλύονται🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα των Περιστεριωτών με τον Πανιώνιο για τη Superleague.
Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πήραν εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι μετά από αρκετά χρόνια λόγω της κόντρας που υπάρχει, συγκρούστηκαν με τους οπαδούς του Ατρομήτου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, έπεσε και μία βόμβα μολότοφ.
Η αστυνομία παρενέβη και τα επεισόδια τελείωσαν έπειτα από λίγα λεπτά, με τα πνεύματα να ηρεμούν και τις δύο πλευρές να διαλύονται.
Διαβάστε ακόμη
Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι - «Θα δώσω το νησί έτοιμο στον Ερντογάν»
Μάχη στη ΜΕΘ για 53χρονο ομογενή: Σε κώμα μετά από εμφυτεύματα δοντιών στην Τουρκία - «Δε μας δίνουν πολλές ελπίδες»
Άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό Κορυδαλλού - Η απάντηση της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλει συνδικάτο της ΣΤΑΣΥ
Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη δομή Σιντικής με πετροπόλεμο και κρότου-λάμψης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



