• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Αδιανόητο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής έσπασε το πόδι 22χρονης μετά από τσακωμό για το πάρκινγκΥποκλοπές: «Κουκούλωμα» και «συγκάλυψη» καταγγέλλουν νομικοίΤέμπη: Εκρηκτικό κλίμα στο δικαστήριο - Η δήλωση παράστασης του Δημοσίου που προκάλεσε οργή«Αγοράστε αεροπορικά εισιτήρια τώρα!» προτρέπει η Ισπανία τους πολίτες της λόγω της αύξησης των τιμών
δημοφιλές τώρα: Μαντώ Γιαννίκου στο ethnos.gr: Το μοντέλο «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» είναι ακόμη πολύ ισχυρό...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   12.05.2023 14:45
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Λευκός καπνός» για τον τελικό του Κυπέλλου - Η ΕΠΟ αποφάσισε διεξαγωγή στο Πανθεσσαλικό

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Intime
Intime

Μετά από συζητήσεις που διήρκησαν ολόκληρους μήνες και προσπάθειες για να γίνει ο αγώνας ακόμα και σε γήπεδα του εξωτερικού, η ΕΠΟ αποφάσισε τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα ορίστηκε ως ημερομηνία τέλεσης του αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ η 24η Μαΐου με ώρα έναρξης τις 20.00.

Γύρισε (σχεδόν) τον κόσμο όλο αλλά τελικά επέστρεψε εκεί που εξαρχής επρόκειτο να γίνει ο τελικός Κύπελλου, βάσει όσων όριζε η προκήρυξη του θεσμού. Αγγλία, Αυστραλία, Γερμανία, Κύπρος, Αλβανία, Ρουμανία, Σερβία, Πολωνία ήταν μερικές από τις χώρες που έπεσαν στο τραπέζι για την τέλεση ενός τελικού, που ακόμα και εντός συνόρων δεν έγινε δεκτός σε διάφορα μέρη όπως η Λάρισα υπό τον φόβο των επεισοδίων.

Εν τέλει το ματς θα γίνει δίχως κόσμο στο Πανθεσσαλικό, όπως απ' την πρώτη στιγμή είχε θέσει ως βασική προϋπόθεση ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος προκειμένου να εγκρίνει την παραχώρηση του γηπέδου στην ΕΠΟ. Η οριστική απόφαση ελήφθη στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Ο αγώνας θα γίνει δίχως παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες. Οι δύο ομάδες θα λάβουν από 20 προσκλήσεις, ενώ 50 θα λάβει η ΕΠΟ για τους χορηγούς της. Παρούσα επίσης θα είναι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, ενώ υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο ελεύθερης εισόδου μαθητών ως 13 ετών...

Είχε προηγηθεί η επιστολή του Αχιλλέα Μπέου προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρο Τάκη Μπαλτάκο, αναφέροντας ότι ανακαλεί την προηγούμενη απόφασή του και παραχωρεί το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Επειδή βεβαίως βρισκόμαστε στην Ελλάδα και όλα μπορούν να αλλάξουν απ' τη μια στιγμή στην άλλη, προβλέπεται πως αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν τελεστεί ο τελικός στον Βόλο, τότε η επόμενη επιλογή θα είναι το Ελμπασάν της Αλβανίας!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στην τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση. Αφού έλαβε γνώση των επιστολών του Δημάρχου Βόλου και της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ αντίστοιχα, αποδέχεται τους όρους διεξαγωγής, όπως αυτοί τίθενται από την ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ, για την τέλεση του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Novibet αγωνιστικής περιόδου 2022/2023 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, την Τετάρτη 24.05.2023 και ώρα έναρξης 20:30, με την υποσημείωση ότι οι 2 φιναλίστ δεν αποδέχονται τους όρους διεξαγωγής επιθυμώντας την παρουσία των φιλάθλων τους, ωστόσο υποχρεωτικά θα δεχθούν τους από την ΕΠΟ και την ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ τιθέμενους όρους.

Περαιτέρω, εάν για οποιονδήποτε λόγο αντικειμενικό και μη προβλέψιμο σήμερα δεν καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα κατά την ως άνω ημερομηνία και ώρα, η Εκτελεστική Επιτροπή εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, όπως ορίσει τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα στο Elbasan Arena, στην πόλη Ελμπασάν της Αλβανίας, κατά την ίδια ή την αμέσως επόμενη διαθέσιμη και αντικειμενικά εφικτή ημερομηνία. Στην απόφαση αυτή μειοψήφησαν οι κ. Παναγιώτης Δημητρίου και Δημοσθένης Κουπτσίδης».

Νωρίτερα, είχε σταλεί επιστολή στην Ομοσπονδία και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον τελικό Κυπέλλου, με την οποία ζητούσε να τηρηθεί η προκήρυξη.

Διαβάστε ακόμη

Επίθεση στην Ουάσιγκτον: Τα κενά ασφαλείας που έβαλαν τον Τραμπ σε κίνδυνο - Φόβοι αύξηση της πολιτικής βίας

Υποκλοπές: «Κουκούλωμα» και «συγκάλυψη» καταγγέλλουν νομικοί

Μετακινήσεις γιατρών στα νησιά με «μπόνους» 2000 ευρώ μηνιαίως - Τι είπε ο Θεμιστοκλέους

Ολομέτωπη επίθεση Μερτς στις ΗΠΑ: «Εξευτελίζονται από το Ιράν, δεν έχουν καμία στρατηγική»

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΠΑΟΚ
  • ειδήσεις τώρα
  • ΕΠΟ
  • Βόλος
  • ΑΕΚ
  • τελικός κυπέλλου
  • τελικός
  • Κύπελλο Ελλάδας
  • Αχιλλέας Μπέος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr