Τυλιγμένη με ένα πύθωνα γυμνάζεται η αντίπαλος της Στεφανίδη! (video)
Η Αμερικανίδα επικοντίστρια Σάντι Μόρις δεν κρύβει την αγάπη της για τα ζώα και δη για τα ερπετά...🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η μεγάλη αντίπαλος της Κατερίνας Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ, Σάντι Μόρις, έχει τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο για να γυμνάζεται. Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια «ανέβασε» ένα video στα social media κάνοντας μονόζυγο έχοντας για... παρέα έναν πύθωνα.
Πρόκειται για τον «Φανγκ», έναν ball python μήκους 1,5 μέτρου, τον οποίο έχει στο δωμάτιό της από την τελευταία τάξη του Λυκείου! Επίσης στο σπίτι της, η 26χρονη φιλόζωη αργυρή ολυμπιονίκης του Ρίο φιλοξενεί άλλα τέσσερα φίδια, όπως επίσης έναν σκύλο, έναν παπαγάλο και μία σαύρα.

Η Μόρις, η οποία αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια απ' τις πιο δυνατές αντιπάλους της Ελληνίδας υπερπρωταθλήτριας Κατερίνας Στεφανίδη, είναι η δεύτερη γυναίκα μετά τη Ρωσίδα Γελένα Ισινμπάγεβα, που έχει περάσει τα πέντε μέτρα στο άλμα επί κοντώ.
Δείτε το video με τη Μόρις να γυμνάζεται έχοντας έναν πύθωνα γύρω απ' το σώμα της.
Οργή συγγενών για το φιάσκο στη δίκη των Τεμπών - Οι εικόνες ντροπής και το χρονικό της πρώτης ημέρας
Πότε ξεκινούν οι πρώτες πληρωμές για το Fuel Pass 2026 - Ποιοι οδηγοί είναι διπλά κερδισμένοι
Η σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης του αεροσκάφους της Air Canada Express με το πυροσβεστικό όχημα στη Νέα Υόρκη
Φρίκη με youtuber που δολοφόνησε την έγκυο σύντροφό του και έστησε ψεύτικο livestream για άλλοθι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




