• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σεισμός τώρα: 4,2 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και ΑντικύθηραΕΛΑΣ: Εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση που «ξάφριζε» κατοικίες σε όλη τη χώρα - 12 συλλήψειςΜαζική κλιμάκωση από τους αγρότες: Ένταση σε αεροδρόμια και τελωνεία - Νέα μπλόκα από Δευτέρα και κυβέρνηση σε… σκληρή γραμμήΆνω Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του σε κλεμμένο ΙΧ ενώ τον καταδίωκε η ΕΛΑΣ
δημοφιλές τώρα: Βρες σε ποια χώρα βρίσκεται η πόλη: Μπορείς το 10/10 στο κουίζ γεωγραφίας που οι μισοί Έλληνες...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   14.11.2023 12:59
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Το ξέσπασμα της Κυριακοπούλου

Ξέσπασε η Νικόλ Κυριακοπούλου για τις άθλιες συνθήκες προετοιμασίας που επικρατούν στον Άγιο Κοσμά: «Ντρέπεται και η ντροπή»!

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Τα ανοιχτά προπονητήρια στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά παραμένουν δίχως ρεύμα για τρίτη εβδομάδα παρά τις δεσμεύσεις των αρμοδίων ότι θα επιλυθεί το πρόβλημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την προβληματική προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών σε μια χρονιά που είναι και Ολυμπιακή λόγω των θερινών αγώνων που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στο Παρίσι.

Προ εβδομάδων άγνωστοι έκλεψαν τα καλώδια στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμού, με εξαίρεση το κλειστό, κάτι που έχει ως συνέπεια να μην υπάρχει ρεύμα στις εγκαταστάσεις. Απ' τη στιγμή που ο ήλιος δύει, πέφτει σκοτάδι στα προπονητήρια γεγονός που καθιστά αδύνατη την προετοιμασία των αθλητών.

Το ξέσπασμα της Κυριακοπούλου

Παράλληλα, το πρωί η εγκατάσταση μοιάζει περισσότερο με εργοτάξιο παρά με χώρο άθλησης.  Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που μετέφερε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία προσπαθεί να γυμναστεί στον Άγιο Κοσμά. Μάλιστα ανέφερε πως πρόβλημα υπάρχει ακόμα και στις τουαλέτες!

«Η κατάντια του Αγιου Κοσμά. Είναι η 3η εβδομάδα κοροϊδίας μέσα στα μούτρα μας ότι θα φτιαχτούν τα φώτα… Για να μην πω για τις τουαλέτες που δεν υπάρχουν και ακόμα περιμένουμε να φτιαχτούν. Ντρέπεται και η ντροπή» το χαρακτηριστικό της μήνυμα.

Παράλληλα, έθιξε και το θέμα του κλειστού, στο οποίο, όπως τονίζει, δεν έχει γίνει καμία εργασία συντήρησης και ο τάπητας και τα στρώματα βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. «Και ναι, εδώ σ' αυτό το αίσχος προσπαθούμε να κάνουμε άλματα. Αυτός ο διάδρομος θέλει ξανά αλλαγή, θα είναι η 4η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο. Εάν αποφασίσουν να το φτιάξουν. Παρακαλάμε από τον Ιούνιο να μας το φτιάξουν και η αδιαφορία είναι το κάτι άλλο», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Και πρόσθεσε: «Στρώμα άλματος επί κοντώ... είχαμε. Έχει ζητηθεί καινούργιο και μόνο μπαλώματα γίνονται. Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά για να κάνουμε προπόνηση. Αυτή είναι η προετοιμασία μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Χωρίς φώτα, τουαλέτες, διαδρόμους, στρώμα (άλματος επί κοντώ), νερό (κατά καιρούς). Και άγνωστο για το πότε θα πρέπει να φύγουμε από το στάδιο χωρίς άλλο στάδιο. Φοβόμαστε ότι μια μέρα θα τα δούμε όλα γκρεμισμένα, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς στάδιο, όπως έχουν πει...».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»

Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική

Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού

«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Νικόλ Κυριακοπούλου
  • στίβος
  • Άγιος Κοσμάς
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr