• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Χάος στο Μπέλφαστ: Έβαλαν φωτιές και έκαψαν σπίτια μεταναστών μετά την απόπειρα αποκεφαλισμούΔιπλή δολοφονία στο Αίγιο: Συνελήφθη για οπλοκατοχή ο 65χρονος - Δεν ομολογεί έγκλημαΠώς ο 37χρονος κατηγορούμενος για μέλος της Χαμάς συνδέεται με συλληφθέντες στην ΚύπροΑυτά είναι τα μέλη της Επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος
δημοφιλές τώρα: Αλβανία: Ραγδαίες εξελίξεις με το mega resort του Κούσνερ - Δεσμεύτηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   27.11.2023 16:53 
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Τζόλε, εγώ δεν είμαι υποκριτής»

Καστίγιο κατά Τζόρτζεβιτς: «Εγώ δεν είμαι υποκριτής - Χωρίς τα πέναλτι θα είχες 5-6 γκολ»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Καστίγιο και Τζόρτζεβιτς (ACTION IMAGES)
Καστίγιο και Τζόρτζεβιτς (ACTION IMAGES)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Η συνύπαρξη του Νέρι Καστίγιο με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό, παρά τα αποτελέσματα που έφερε, δεν ήταν τόσο αρμονική. Ο Μεξικανός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού απάντησε σε δηλώσεις του άλλοτε συμπαίκτη του στους Betarades, όπου τον κατηγόρησε για δημόσιες σχέσεις με δημοσιογράφους, αλλά και εμμονή να εκτελεί αυτός τα πέναλτι για να βελτιώνει τα στατιστικά του.

Τα stories του Καστίγιο κατά Τζόρτζεβιτς

Τα stories του Καστίγιο κατά Τζόρτζεβιτς

«Τα πας καλά στην πλακίτσα. Όχι Τζόλε, δεν τους πήρα τηλέφωνο. Εγώ δεν έπαιρνα, δεν πήρα και ούτε θα πάρω ποτέ δημοσιογράφο. Άλλος ήταν αυτός που τα έκανε αυτά. Μάντεψε. Η απάντηση είναι εύκολη, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Θα ήθελα να πω στα παιδιά τους Betarades και σε εσένα, Τζόλε, να κάνουμε όλοι μαζί μία ωραία συνέντευξη. Να ειπωθούν αλήθειες και όχι χαμογελάκια και πράγματα που δεν ισχύουν. Εγώ θα το ήθελα πολύ να μας ακούει ο κόσμος για όλα αυτά που λέω και λες. Για να δούμε, θα γίνει ποτέ ή δεν θα τολμήσεις; Μεγάλε Τζόρτζεβιτς», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Καστίγιο, που ήταν συμπαίκτης με τον Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό από το 2000 μέχρι το 2007 -κατακτώντας μαζί έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.

«Τζόλε, εγώ δεν είμαι υποκριτής»

Μάλιστα, ο Καστίγιο ανέβασε στον λογαριασμό του τα στατιστικά με τις συμμετοχές και τα γκολ του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και συνέχισε να ανταποδίδει τα «πυρά»:

«Αυτά είναι τα στατιστικά σου στον Ολυμπιακό, μεγάλε Τζόρτζεβιτς. Τότε είχαμε πολύ καλύτερη ομάδα απ' όλους και κάναμε 30 ευκαιρίες. Λογικό να υπήρχαν πέναλτι. Αυτό το λέω για να μην το πάνε αλλού -ότι και καλά παίρναμε πέναλτι μαϊμού. Μέσο όρο τότε εύκολα υπήρχαν 10 πέναλτι τη χρονιά. Ήρθε ο Ριβάλντο και δεν τον άφησες να βαράει πέναλτι. Παγκόσμιο Κύπελλο πήρε. Σε καταλαβαίνω μεγάλε Τζόρτζεβιτς, ήσουν έξυπνος, τα χρειαζόσουν για να φαίνεται στο τέλος της χρονιάς ότι έχεις 17 γκολ. Ο κόσμος ξεχνάει ότι μπήκαν και λέει 17. Δηλαδή αν μειώνω τα γκολ από πέναλτι που βλέπω, κάθε χρόνο θα είχες 5-6 γκολ. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς, νευρίασες και σε ενόχλησε τότε που το είχα πει αυτό. Είναι αλήθεια. Εγώ για τα γκολ μίλησα μεγάλε Τζόρτζεβιτς, μην τρελαίνεσαι και με θυμάσαι κάθε φορά που μιλάς. Δεν είπα ότι ήσουν κακός. Παιχταράς ήσουν, απλά είπα πέντε αλήθειες και τρελάθηκες. Γελάω έτσι όπως γελάς και εσύ. Τουλάχιστον γέλα φυσιολογικά, μην έχεις ψέμα και στο γέλιο, ήμαρτον. Εγώ δεν είπα ποτέ για εσένα ότι δεν έχεις μυαλό ή ψέματα. Εγώ μίλησα για τα γκολ μόνο και από τότε δε μου ξανά μίλησες. Εγώ δηλαδή δεν έπρεπε να σου μιλάω από τότε με τόσα πράγματα που έχεις βγει και έχεις πει διαφορετικά και λες ψέματα. Εγώ, Τζόλε, δεν είμαι υποκριτής».

Τα stories του Καστίγιο κατά Τζόρτζεβιτς

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Το Μπέλφαστ στα πρόθυρα ντόμινο βίας: Η άγρια επίθεση που πυροδότησε νέα κοινωνική «έκρηξη» για το μεταναστευτικό

Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Συνελήφθη για οπλοκατοχή ο 65χρονος - Δεν ομολογεί έγκλημα

«Σκέφτηκα "αυτό ήταν"»: Πεζοπόρος περιγράφει πώς σώθηκε από επίθεση τεράστιας αρκούδας

«Ό,τι βγάζω θα το χαρίζω»: Νέα μεγάλη δωρεά από τη Δήμητρα Κατσαφάδου σε νοσοκομείο

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Ολυμπιακός
  • πρέντραγκ τζόρτζεβιτς
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr