Ρήξη στη σχέση των διαιτητών με την ΕΠΟ: Απειλεί με διαγραφές η Ομοσπονδία αν δεν σφυρίξουν το Σαββατοκύριακο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αντιπαράθεση προέκυψε μεταξύ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των διαιτητών μετά το νέο κώλυμα που δήλωσαν οι Έλληνες ρέφερι ενόψει της επόμενης αγωνιστικής στη Super League.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) υπήρξε τηλεδιάσκεψη της ΚΕΔ με τους διεθνείς διαιτητές, όπου τους μεταφέρθηκε η οδηγία που υπάρχει από την Ομοσπονδία για να γίνουν κανονικά οι ορισμοί το Σαββατοκύριακο στη Super League. Μάλιστα ελέχθη πως όποιος διαιτητής αρνηθεί να σφυρίξει, τότε θα διαγραφεί από τους πίνακες! Μάλιστα αυτό αγγίζει ακόμα και τους διεθνείς διαιτητές καθώς ειπώθηκε ότι θα υπάρξει η σχετική επαφή με την UEFA προκειμένου να χάσουν το σήμα της FIFA!
«Οι διαιτητές είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ!» είναι πάντως το μήνυμα που στέλνουν οι Έλληνες ρέφερι της πρώτης κατηγορίας κι επιμένουν μέχρι τέλους, έως ότου δηλαδή πάρουν τις εγγυήσεις που θέλουν ως προς την ασφάλειά τους.
Επιστολή ΕΠΟ για συνάντηση με τους υπουργούς
Στο μεταξύ, επιστολή με αποδέκτες τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, απέστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ενημέρωσε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ έστειλε επιστολές στους δύο υπουργούς, ζητώντας τους συνάντηση με αντιπροσωπεία διαιτητών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέστειλε σήμερα επιστολές στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση. Με τις επιστολές αυτές ζητείται συνάντηση των υπουργών με αντιπροσωπεία των διαιτητών, σε υλοποίηση σχετικής απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου».
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



