• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη: Οι «αχυράνθρωποι» των εκατομμυρίων – Από καθαρίστριες μέχρι σερβιτόροι και υπάλληλοιΞεκίνησε ο Μαραθώνιος: 25.000 δρομείς στην κλασική διαδρομή – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην ΑττικήΝέα επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την ενέργεια – Οι έξι προτάσεις για φθηνότερο ρεύμαΜητσοτάκης για καλώδιο: Ελλάδα και Κύπρος είναι οι χώρες που αδειοδοτούν τις εργασίες των ερευνών
δημοφιλές τώρα: Hellenic Train: Θα ζητήσει πάνω από 130 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο με την τροποποιημένη σύμβαση
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   07.01.2024 19:45
ΕΘΝΟΣ SportPowered by Superbet 21+
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Άνοιξε το σκορ ο Μιριτέλο📌 Ανατροπή σε λίγα λεπτά

Super League: Νίκη από χρυσάφι για τον ΠΑΣ Γιάννινα με ανατροπή!

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Intime
Intime
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Σπουδαίας σημασίας νίκη με ανατροπή πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης και ξεκόλλησε για πρώτη φορά -έπειτα από μήνες- απ' την τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League.

Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της γιαννιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα και η δεύτερη μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον περασμένο Αύγουστο! Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Μιριτέλο (10’), ωστόσο οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου έφτασαν στην ανατροπή με τους Παμλίδη (32’) και Μπατίστ (36’).

Άνοιξε το σκορ ο Μιριτέλο

Οι Ηπειρώτες μπήκαν πιο αποφασισμένα στο ματς και προτού συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό σπατάλησαν σπουδαία ευκαιρία. Ο Ροσέρο έκανε το γύρισμα, ο Μπατίστ δεν μπόρεσε να σουτάρει, το έκανε ο Παμλίδης αλλά ο Καστάνιο έβαλε σωτήρια για την εστία του Παπαδόπουλου την κόντρα. Οσο, όμως, κυλούσαν τα λεπτά, οι Αρκάδες εμφανίζονταν πιο επικίνδυνοι. Και στο 10ο λεπτό έφτασαν στο γκολ. Από πάσα του Καστάνιο, ο Μιριτέλο ξέφυγε από τον Επαμεινώνδα Παντελάκη και με προβολή νίκησε τον Κλέιμαν για το 0-1 - 8ο γκολ του Αργεντινού φορ στο πρωτάθλημα.

Ο στόπερ του ΠΑΣ παραλίγο να πάρει το αίμα του πίσω, όμως η κεφαλιά του σε σέντρα του Σόρια, σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου. Ο οποίος ανησύχησε εκ νέου στο 28’, στο δυνατό σουτ του Καραχάλιου, αλλά και στο επόμενο λεπτό, στην προσπάθεια του Τζίνο.

Ανατροπή σε λίγα λεπτά

Η πίεση του «Αγιαξ της Ηπείρου» εν τέλει καρποφόρησε λίγο μετά το ημίωρο έπειτα από φάση διαρκείας. Αρχικά ο Παπαδόπουλος έδιωξε δύσκολα το δυνατό σουτ του Κόντε, αλλά στην επαναφορά κι από πλάγια θέση, ο Παμλίδης ευστόχησε για το 1-1. Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, από φάουλ του Σόρια, ο Μπατίστ πήδησε ψηλότερα από όλους - δοκάρι και μέσα για το 2-1 στο 36’. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη σπουδαία χαμένη ευκαιρία του Κρέσπι για τους φιλοξενούμενους.

Ο τελευταίος ήταν που σπατάλησε και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους, στο 57’, με τον ΠΑΣ να γυρίζει πίσω για να προστατέψει το υπέρ του σκορ. Και το κατάφερε με σχετική ευκολία και μεγάλη επιτυχία, έχοντας και τη βοήθεια της έντονης βροχόπτωσης, αφού οι φάσεις μπροστά στα καρέ του Κλέιμαν ελαχιστοποιήθηκαν.

Μοναδική περίπτωση αυτή του πρώτου λεπτού των καθυστερήσεων, με την κεφαλιά του Μάντζη, που λίγον νωρίτερα τον είχε ρίξει ο Μίλαν Ράσταβατς στη μάχη, να περνάει δίπλα από το δεξί «γάμα» της εστίας του Ισραηλινού τερματοφύλακα. Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τον ΠΑΣ να «πιάνει» την Κηφισιά στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς και τον Αστέρα Τρίπολης να μένει στην έκτη, νιώθοντας όμως καυτή πια την ανάσα του φορμαρισμένου Ατρόμητου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Μπατίστ (76’ Μπαλάν), Παμλίδης, Ροσέρο (90’ Κιάκος), Κόντε (76’ Ριένστρα).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνιο (88’ Βαλιέντε), Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης (74’ Αλβαρες), Γκαρσία, Μουνάφο, Γκος (46’ Αλάγκμπε), Ζουγλής, Κρέσπι (74’ Μάντζης), Σίτο (63’ Ντιαρά), Μιριτέλο.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω

Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη

Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου

Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • Αστέρας Τρίπολης
  • SuperLeague
  • ΠΑΣ Γιάννινα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr