• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τρεις συλλήψεις για το τροχαίο με παράσυρση στη Λιοσίων - Σε κρίσιμη κατάσταση η 16χρονηNew York Times: Το Ιράν διατηρεί το 70% του πυραυλικού του οπλοστασίου«Είμαστε μακρυά από μια συμφωνία»: Παραμένουν κλειστά τα Στενά του Ορμούζ - Υπό πυρά τα πλοίαΣοκ στην Πάτρα: Νεκρός άνδρας σε σπίτι που τυλίχθηκε στις φλόγες - Δίπλα του βρέθηκε καραμπίνα
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   28.03.2024 13:58
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Ο Άρης είπε με σαφήνεια ότι δεν δέχεται ΟΑΚΑ»📌 «Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις στο γήπεδο σύμφωνα με τον νόμο»

Μπαλτάκος: «Η απόφαση της ΕΠΟ σήμερα είναι για τελικό κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθεσσαλικό αν δεν βελτιωθεί το γήπεδο»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανακοίνωσε οριστικά την τέλεση του τελικού στο Πανθεσσαλικού αλλά επί του παρόντος φαίνεται ότι δεν θα υπάρχουν θεατές στις εξέδρες

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο
Intime
Intime

Όλα δείχνουν ότι ο τελικός Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Άρη θα γίνει στο Πανθεσσαλικό κεκλεισμένων των θυρών! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, αμέσως μετά τη σύσκεψη για την αναμέτρηση που θα κρίνει τον κυπελλούχο Ελλάδας, τόνισε πως υπό τις υπάρχουσες συνθήκες κι αν δεν υπάρξουν βελτιώσεις στο στάδιο, ο τελικός θα γίνει δίχως την παρουσία θεατών!

«Ο Άρης είπε με σαφήνεια ότι δεν δέχεται ΟΑΚΑ»

«Έγινε σήμερα μία σύσκεψη, όπου συμμετείχαν ο κ.Μπέος, οι δύο διαγωνιζόμενες ΠΑΕ και φυσικά η ΕΠΟ. Σε αυτή τη σύσκεψη πήραμε μερικές αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε, είναι ότι η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρήσει την προκήρυξή της. Η προκήρυξη είναι σαφής, όταν μία ομάδα προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και η άλλη από την Αθήνα, το γήπεδο διεξαγωγής είναι στον Βόλο. Σε αυτή την περίπτωση, αν οι ομάδες συμφωνήσουν σε κάτι άλλο, εμείς μπορούμε να τις ακούσουμε. Ο Άρης όμως είπε με σαφήνεια ότι δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ, οπότε η ΕΠΟ λέει το ίδιο πράγμα. Πάμε στον Βόλο όπως λέει η προκήρυξη» είπε ο κ. Μπαλτάκος.

Και συνέχισε μετά το τέλος της σύσκεψης για τον τελικό του Κυπέλλου με τους επικεφαλής των ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο και Θόδωρο Καρυπίδη και τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο: «Στον Βόλο όμως, με βάση τον νέο νόμο, για να πάμε και να παίξουμε τελικό, πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις που σήμερα δεν πληρούνται. Αυτό σημαίνει ότι αν οι προϋποθέσεις αυτες δεν πληρούνται μέχρι κάποιο χρονικό σημείο εύλογο, που το βλέπω δύσκολο, ο αγώνας θα γίνει στον Βόλο κεκλεισμένων των θυρών, μόνο και μόνο επειδή με το νέο σύστημα, τις κάμερες και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που απαιτούνται, δεν μπορεί το γήπεδο να φιλοξενήσει τελικό με κόσμο».

«Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις στο γήπεδο σύμφωνα με τον νόμο»

Ακολούθως πρόσθεσε ότι: «Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις για τον κόσμο ακόμη κι αν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Ακόμη κι αν το γήπεδο είναι 100% έτοιμο με βάση τον νέο νόμο, ο Παναθηναϊκός εκφράζει επιφυλάξεις λόγω επεισοδίων που μπορεί να συμβούν. Ο Δήμαρχος του Βόλου, δέχεται να γίνει ο αγώνας στον Βόλο, με περίπου 11.000 φιλάθλους. Αλλά αυτό είναι κάτι θεωρητικό, δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Άρα σήμερα η απόφαση είναι ο τελικός του Κυπέλλου στον Βόλο χωρίς οπαδούς»!

Συνεχίζοντας τόνισε ότι: «Η απόφαση είναι οριστική και είναι σήμερα. Για να αλλάξει αυτή η απόφαση, θα πρέπει το γήπεδο του Βόλου που δεν ανήκει σε εμάς, να βελτιωθεί σε σχέση με τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νέος νόμος και να βελτιωθεί τόσο σύντομα ούτως ώστε να μπορεί και η ΕΠΟ να πάρει μία άλλη απόφαση. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί η ΕΠΟ να το ελέγξει και να το προδικάσει. Η απόφαση είναι σημερινή, οριστική και λέει χωρίς φιλάθλους».

Για το ΟΑΚΑ, είπε: «Ο Άρης είπε ότι "εμείς δεν δεχόμαστε να παίξουμε στο γήπεδο που μέχρι το Σεπτέμβριο ο Παναθηναϊκός το χρησιμοποιούσε ως έδρα. Το ξέρετε».

Για το αν είναι διατεθειμένη η ΕΠΟ να συνδράμει οικονομικά για το Πανθεσσαλικό, όπως είπε ο Αχ.Μπέος: «Ασφαλώς ναι». Και κατέληξε: «Η απόφαση έχει ληφθεί σήμερα γιατί δεν ξέρουμε το χρονικό πλαίσιο, αν το γήπεδο προλαβαίνει να ετοιμαστεί. Ακόμη γιατί ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις ακόμη κι αν το γήπεδο ετοιμαστεί με βάση τις προϋποθέσεις του νέου νόμου. Άρα έχουμε δύο διαφορετικές προϋποθέσεις για να γίνει ο αγώνας με φιλάθλους: ο ένας να τηρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου και ο δεύτερος, ακόμη πιο δύσκολο, ο Παναθηναϊκός δεν το δέχεται ακόμη κι αν τηρούνται οι προϋποθέσεις».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Από μια κλωστή κρέμεται η επάρκεια των αεροπορικών καυσίμων: Τιμές - «φωτιά» και ακυρώσεις

Ταραγμένα τα… γαλάζια νερά: Ο αναβρασμός στη ΝΔ και το παρασκήνιο της εξόδου Λαζαρίδη

Κεφαλονιά: «Κλειδί» τα μηνύματα με τον 66χρονο - Πού στρέφονται οι έρευνες για τη Μυρτώ

Τους αποκλεισμούς παγκόσμιων οδών εμπορίου πάντα πληρώνουν οι πολίτες – Λιοντάρια που βρυχώνται και ποντίκια που πεινάνε

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Αρης
  • Αχιλλέας Μπέος
  • Τάκης Μπαλτάκος
  • τελικός κυπέλλου
  • ΕΠΟ
  • Βόλος
  • Παναθηναϊκός
  • Κύπελλο Ελλάδας
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr